Dick Bremmer nieuw hoofd opleidingen van WVF

Zwolle – Dick Bremmer is het nieuwe hoofd opleidingen bij voetbalvereniging WVF. Hij volgt Brugt Bergsma op die hoofd opleidingen is geworden bij topklasser HHC Hardenberg.

dickbremmer.jpg

Bremmer heeft een voetbalverleden als selectiespeler van Zwolsche Boys in de tijd dat de club nog hoofdklasse speelde. Als trainer was hij elf jaar hoofdtrainer, bij Zwolsche Boys, CSV ’28 en SV Epe. Hij is momenteel werkzaam als meerschools directeur in het primair onderwijs. “Vanwege mijn drukke werkzaamheden ben ik gestopt als hoofdtrainer, maar ik zie het als een uitdaging om de voetbalopleiding van WVF op een hoger plan te brengen. Dat is een inspirerende uitdaging."

Van groot belang….

Amir Moeni, voorzitter van de technische commissie van voetbalvereniging WVF: “Om het technische beleidsplan verder vorm te geven is de functie van hoofd opleidingen voor ons van groot belang. Na het vertrek van Brugt Bergsma aan wie wij veel dank zijn verschuldigd, zijn we op zoek gegaan naar een vervanger. Iemand die niet alleen verstand heeft van voetbal, maar ook een persoonlijkheid die leiding kan geven aan de trainersstaf. Daarnaast moest diegene ook goed met vrijwilligers kunnen omgaan. Dick heeft een geweldige staat van dienst als speler en trainer en heeft zodoende veel knowhow. Daarnaast toont hij in zijn werkzame leven aan dat hij over leidinggevende capaciteiten beschikt. We zijn er van overtuigd dat hij de komende jaren met succes het technische beleidsplan van WVF verder brengt, in nauwe samenwerking met onze jeugdtrainers.”

Artikel delen:
Reacties 3
 1. WVF mooie club .Verloting hoofdprijs werd weggegeven door de winnaar aan iemand die heel veel voor /in hetjubileumjaar heeft gedaan en het werd terecht Cok Riksman de beheerder


  ⚠️ Meld

 2. >:( fraude…Geintje, gefeliciteerd Cok mevr. Riksman (eens zeer gerespecteerd mede-redactielid van de “Onvolprezen Kroniek…waarvan Herman N. het archief nog steeds beheerd”.

  Hoorde dat maat ook wat vlezigs had gewonnen. Had onze kaartjes verskeurd. Oliedom natuurlijk, maar nu gelooft iedereen vast wel dat de overgebleven prijs (prijzen) ons toebehoren 😉

  —–

  On-topic de jaren bij de WVF-jeugd zijn ongetwijfeld ook een aanbeveler van jewelste geweest voor Dick Bremmer.
  —–

  Off-topic Heer Karre is met zijn dame al fietsend gesignaleerd voor Westenhage. Omdat ik het nogal een paradetocht van de manlijkem fietser vond lijken….dacht ik verrek da’s dé Karre en wilde fluiten. Was de energieke trainert het boggie alweer om (voor Paulus langs). Henri mag trouwens ook best trots zijn op zijn B1: goeie groep!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.