Trainen als een echte PEC Zwolle-speler

Zwolle – Ben jij tussen de vijf en twaalf oud, houd je van voetbal en wil jij wel eens trainen als een echte PEC Zwolle-speler? Grijp nu je kans, want woensdag 11 juli 2012 geven de (jeugd)spelers van PEC Zwolle een exclusieve training op de sportvelden van Be Quick ’28 in Zwolle.

De kosten voor de training zijn vijf euro per kind en de gehele opbrengst gaat naar Stichting Spieren voor Spieren. Het is een erg bijzondere training, want tijdens het trainen kunnen de kinderen punten scoren. De tien kinderen met de meeste punten krijgen een rondleiding door het stadion van PEC Zwolle. Deze rondleiding wordt gegeven door een (jeugd)speler van PEC Zwolle.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar cdeweerd@landstede.nl en eserelmali@live.nl. Je krijgt vervolgens een bevestiging of je mee kunt doen. Wees snel, want we hebben slechts plek voor 80 voetbalheldjes!

Stichting Spieren voor Spieren
Deze stichting streeft er naar dat elk kind onbezorgd moet kunnen rennen, fietsen, schaatsen en spelen. Voor 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend, omdat ze lijden aan een spierziekte. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen, door mensen op te roepen om in actie te komen en hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren. Een landelijk bekend evenement van deze stichting is het Spieren voor Spieren gala. Het doel van dit gala is om zoveel mogelijk geld op te halen, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van een veiling.

Waar?
Sportpark van Be Quick’ 28 Zwolle
Stadionplein 25 8025 CP Zwolle

Wanneer?
11 juli 2012

Tijd?
16:00 – 18:00 uur

Artikel delen:
Reacties 3
  1. De tien kinderen met de meeste punten krijgen een rondleiding door het stadion van PEC Zwolle.

    Wat ontzettend sneu voor de kids die geen 10 puntjes halen >:(

  2. Eileen kan komen die kids naar de Open dag op 4 augustus en dan hebben ze alsnog die rondleiding alleen iets later…

    Eens met Dick, goed initiatief!:D

Reageer