Deelnamelimiet voor Huttendorp Stadshagen

Zwolle – Het Huttendorp Stadshagen gaat door, maar wel in een afgeslankte vorm. De organisatie stelt een limiet in van maximaal 300 kinderen. "Dit doen we echt met pijn in het hart. Het liefst willen we alle kinderen toe laten, maar helaas gaat dat dit jaar niet", zegt mede-organisator van het Huttendorp Peter Maat.

29-08-2011_huttendorp_in_diverse_wijken__stadshagen_01.jpg

Het evenement hing de afgelopen maanden aan een zijden draadje vanwege een tekort aan vrijwilligers. Vorig jaar stonden er zo’n vijftig vrijwilligers klaar om mee te helpen. Begin vorige maand waren dat er nog maar vijftien. "We hebben dat op weten te schroeven naar 35 vrijwilligers, maar dat zijn er niet genoeg voor vijfhonderd kinderen." Ouders die een kaart willen kopen voor hun kind kunnen dat vanaf woensdag doen. Het aanmeldingsformulier is via de website in te vullen. Met het inschrijfformulier dat daarop binnen komt kunnen ouders naar het Cultuurhuis aan de Werkerlaan in Stadshagen. Maat: "Daar kunnen de ouders betalen en krijgen ze de direct de weekkaart."

In 2010 trok Huttendorp Stadshagen een recordaantal van 550 kinderen. In 2011 was dat aantal 350. Kinderen uit Stadshagen moeten zich dus snel opgeven om mee te kunnen doen!

Meer info via www.huttendorpstadshagen.nl.

Artikel delen: