Demarrage Zwolse wielervereniging Gazgas

Zwolle – Ze zijn bijna niet te missen, rijden  twee of drie keer per week in groepsverband een paar uur door Zwolle en omstreken: de heren en dames  van  de Zwolse wielervereniging Gazgas. De vereniging telt enkele tientallen fanatieke fietsers; zij worden sinds kort geruggesteund door enkele nieuwe sponsoren.

De club is inmiddels uit de rug van Hogeschool Windesheim vandaan gedemarreerd. Dat betekent dat niet langer enkel aan de hogeschool gelieerde mensen welkom zijn als lid: de deur staat nu voor iedere (aankomende) wielrenner open.  In het seizoen wordt er op dinsdagavond specifiek getraind en donderdagavond een ronde gereden. De verbreding, die dit seizoen al een tiental nieuwe leden opleverde, was reden voor het bestuur om haar leden in een nieuwe outfit te hijsen. Immers: er kwamen sponsoren en er gingen sponsoren. In het squash-, cardio- en fitnesscentrum aan de Dobbe houdt Gazgas in de winter ook de spintrainingen.

Belangstelling om eens mee te rijden? Kijk op www.gazgas.nlof stuur een mailtje naar gazgas@live.nl. Gazgas is ook op Twitter te vinden: @wvGazgas.

Artikel delen: