De Creatieve Coöperatie krijgt vorm

Zwolle – De Creatieve Coöperatie aan de Esdoornstraat in Zwolle begint steeds meer te groeien.  Een locatie waarin zelfstandige ondernemers vanuit de creatieve industrie zich kunnen vestigen, ontwikkelen en waar nodig samenwerken.

19-04-2012__week_van_de_verbinding_cibap_04.jpg

Vanaf april werd een geweldig initiatief officieel geopend en inmiddels heeft de Coöperatie al een aantal huurders kunnen verwelkomen. Deze week tekende twee gerenommeerde Zwolse bedrijven een overeenkomst bij de Creatieve Coöperatie om na de zomervakantie hun werkzaamheden vanaf de locatie Esdoornstraat te verrichten. Met Buro1Hoog, voor grafisch ontwerp & advies en Designbureau Vormstudio komt er nog meer diversiteit in het aanbod van ondernemers vanuit de Coöperatie. Een illustrator en een plantaardig vormgeefster  waren hier al aan vooraf gegaan en er volgen nog meer ondernemers.

Verschillende disciplines komen elkaar hierdoor tegen in het gebouw maar ook met het gezicht naar buiten gericht. Zo komen talentontwikkeling en ondernemerschap bijeen en leiden tot innovatie van creatieve producten. En laat dit nu net vallen onder de waarden waar de Creatieve Coöperatie voor staat. Een onderneming om synergie te bereiken in de eigen kracht en die van anderen met ondernemers, studenten, specialisten en professionals.

Artikel delen:
Reacties 3

Reacties zijn gesloten.