Mooie initiatieven beloond door Rabo Stimuleringsfonds

Zwolle – Ook na de tweede ronde van het Rabo Stimuleringsfonds steunt Rabobank IJsseldelta weer prachtige initiatieven. Vanuit het Stimuleringsfonds biedt Rabobank IJsseldelta verenigingen en stichtingen financiële steun bij het nastreven van ambities. Deze financiële bijdrage is een deel van de winst die wordt teruggegeven aan de regio.

Rabo leden konden deze keer stemmen op elf verschillende projecten in vier categorieën. Winnaar in de categorie Zorg en Senioren is geworden MEE IJsseloevers. Winnaar in de categorie Sport en Ontspanning is geworden Stichting Musica Michaelis. VV Berkum werd de winnaar in de categorie Duurzaam en Innovatie en de Zwolse Beiaard Stichting werd winnaar in de categorie Cultuur en Natuur. De winnaars van de verschillende categorieën verdienen nog eens 10% extra naast het al toegekende bedrag.

Stichting Omroep Hattem, MEE IJsseloevers, Stichting Bevordering Ned. Zangkunst, VV Berkum, Christelijk gem. zangver. Con Amore, Gilde van de Stadsomroepers, Zwolse Beiaard Stichting, Stichting Musica Michaelis PontPoëzie en Muziek, Stichting Nederlands Symfonie Orkest, Stichting Verleende Krachten, ZAC en Sensoor ontvingen een bijdrage. In totaal steunde de commissie van het Rabo Stimuleringsfonds in 2012 37 van de 78 projecten met een totaalbedrag van € 62.509,50. Nieuwe aanvragen voor de derde en laatste ronde van 2012, kunnen ingediend worden vóór 5 oktober via www.rabobank.nl/ijsseldelta onder het kopje Stimuleringsfonds.

Artikel delen: