Nieuw wegdek Havezatheallee afgekeurd

Zwolle – De Havezathenallee in de Zwolse wijk Stadshagen moet (deels) opnieuw geasfalteerd worden. Volgens de gemeente is de onlangs aangelegde asfaltlaag van onvoldoende kwaliteit. Momenteel wordt bekeken om welk gedeelte van de weg het gaat en wanneer de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. De herstelwerkzaamheden duren naar schatting drie tot acht dagen.

De gemeente onderzoek momenteel wat er mis is gegaan bij de asfaltering van de Havezathenallee. Zwolle heeft het werk niet goedgekeurd bij de oplevering door de aannemer. Verkeer kan wel – en zonder problemen – gebruik maken van de Havezathenallee. Wanneer duidelijk is wanneer de werkzaamheden gedaan kunnen worden, zal met belanghebbenden – zoals aanwonenden – contact worden gezocht. Zoals gebruikelijk bij wegwerkzaamheden zal de gemeente ook dan proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Kosten aannemer dus

    De gemeente onderzoek momenteel wat er mis is gegaan bij de asfaltering van de Havezathenallee. Zwolle heeft het werk niet goedgekeurd bij de oplevering door de aannemer.

    Moet de aannemer dan ook het onderzoek niet doen, naar wat ze verkeerd hebben gedaan. En het volgens afspraak herstellen?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.