Het weer: wisselvallig

Zwolle – Woensdagmorgen is het in de regio Zwolle droog met wat zon, in het westen vallen buien. In de middag kan er overal een bui vallen, mogelijk met onweer. Tijdens opklaringen is de zon ook te zien. Het wordt rond 18 graden en er waait een krachtige zuidwestenwind tot 5 Bft.

10-07-2012_weerfoto__ijssel_met_ijsdselbrug.jpg
De IJssel

Donderdag is het wisselvallig. De zon zal meer te zien zijn. Ook is er kans op een enkele bui. De noordelijke helft van het land maakt de meeste kans op buien, de zuidelijke helft op zon. Het wordt ongeveer 18 graden in combinatie met een harde wind. Een actieve depressie zal tegen het weekend in onze regio arriveren. Hierdoor verlopen zowel vrijdag als zaterdag in Nederland bewolkt en nat. Lokaal kan flink wat neerslag vallen, wel 30 mm. Veel warmer dan een graad of 19 zal het deze dagen niet worden. Zondag wordt het wat rustiger, maar de kans op een bui blijft bestaan. Aan de temperatuur verandert weinig. Na het weekeinde zijn er tekenen van droger weer en van een voorzichtige opwarming.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Mogguh Dame, posten we dezelfde dag op 2 verschillende weerfoto’s. Er zitten maar 7 vette uren tussen 😮

    De strekking van de posting is ongeveer gelijk, maar dat kan ook niet anders. Ach, lekker daggie binnen weer ….. of geen weer 😉

Reageer