Inloopbijeenkomst IKEA Zwolle

Zwolle – Het gonst al langer in de stad: de komst van een IKEA-vestiging op bedrijventerrein Hessenpoort. De gemeenteraad heeft onlangs ingestemd met het programma van eisen: de eisen die aan het IKEAgebouw en de inrichting van het terrein gesteld worden. Eerder al ging de welstandscommissie akkoord met de ontwerptekeningen. Het college van B&W beslist op 17 juli a.s. over het in procedure brengen van de omgevingsvergunning.

ikea.jpg

De gemeente Zwolle en IKEA willen u graag informeren over de komst van het warenhuis naar onze stad. U bent daarom van harte welkom op de inloopbijeenkomst, op woensdag 18 juli 2012. De inloopbijeenkomst vindt plaats tussen 16.00 en 19.00 uur, in restaurant Van der Valk, Kranenburgweg 10 te Zwolle. Op de bijeenkomst vindt u situatietekeningen van het IKEA-terrein, de gevels, 3d-beelden en plattegronden van de winkel. Ook vindt u er een maquette en informatie over de verkeersaanpassingen. Zowel vertegenwoordigers van IKEA als van de gemeente Zwolle zijn aanwezig. Zij kunnen u informeren over de procedure en planning en staan u graag te woord als u vragen hebt.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Op zich een prima idee, zo’n inloopbijeenkomst. Maar midden in de zomervakantie, met een gedeeltelijk afwezige doelgroep? Spreken ze er liever toeristen dan Zwollenaren?

  2. @reiziger ik weet niet of je je vakantie zelf goed hebt geboekt, maar 18 juli dan is de vakantie nog niet begonnen! de zomervakantie van noord Nederland, waar Zwolle onder valt heeft vakantie vanaf 21 juli? Maar ja, een gedeeltelijke doelgroep zal er niet bij zijn, zal je altijd blijven houden. De meeste senioren gaan vaak in het voorseizoen op vakantie.

Reageer