Stadsfestival Zwolle

Zwolle – Van 1 t/m zaterdag 8 september vindt het nieuwe Stadsfestival van Zwolle plaats. Het Stadsfestival is een achtdaags festival voor muziek en theater, wat zich afspeelt in en om de stadsgrachten van Zwolle met als spetterende finale het Thorbeckegracht Concert met als hoofdact Frank Boeijen!

thorbecke_1_1_van_1.jpg

Het Rode Torenplein is van 1 t/m 8 september het festivalhart; op deze locatie vindt de kaartverkoop plaats, is informatie te verkrijgen en kun je iedere dag genieten van meerdere voorstellingen en concerten. Ook vertrekken vanaf hier de bootjes die je meenemen op ontdekkingstocht langs de grachten. Bezoek je liever een Locatievoorstelling aan de kade, maar wil je de sfeer proeven van de grachten? Geen probleem, iedere dag vertrekken er meerdere bootdiensten om je te brengen.

Elke avond zijn de Jonge Honden te zien met de voorstelling DNA, waar een kijkje wordt gegeven in het dagelijks leven van verschillende personages. In de gezellige ambiance van Teatro Cuatro vertonen verschillende groepen hun kunsten en op en rond het terras van het Rode Torenplein worden de hapjes en drankjes verzorgt door LizzBizz catering.

Op het water
Op en om het water speelt het zich van 1 t/m 8 september af, vol met muziek en theater. Acht dagen lang varen bootjes af en aan, om je een unieke kijk te geven op de Zwolse Stadsgrachten. Kies je voor het programma onderdeel ‘Op het water’, dan kies je voor één van de vaarroutes, waar je je mee kunt laten slepen in een theaterspektakel, luisteren naar Grimm verhalen of genieten van dansvoorstellingen. Kortom; ontdek Zwolle op een andere manier en vaar mee met één van de routes!

Kijk voor meer informatie op www.stadsfestival.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.