Gewijzigde samenstelling RvC en directie PEC Zwolle

Zwolle – Binnen PEC Zwolle stappen twee leden uit de RvC, te noemen Henk ten Hove en Arjan Jansen. Arjan Jansen treedt toe tot de directie van PEC Zwolle als statutair Directeur Projecten.

Door de toenemende tijdsdruk op zakelijk gebied, kan Ten Hove zijn functie binnen de RvC niet meer inhoudelijk vervullen zoals hij dat altijd heeft gedaan en zou wensen te blijven doen. Hierdoor heeft hij moeten besluiten te stoppen met zijn werkzaamheden binnen de RvC. Ten Hove blijft wel lid van de klankbordgroep van PEC Zwolle United, om zodoende de maatschappelijke kant van de club te blijven steunen en ontwikkelen. Arjan Jansen is uit de RvC gestapt om tijdelijk als statutair Directeur Projecten alle voorkomende projecten te initiëren en begeleiden, zoals het nieuwe kunstgrasveld, de uitbreiding van het stadion, de regiobinding, etc. De RvC en directie van PEC Zwolle ziet er nu als volgt uit:

RvC PEC Zwolle, bestaande uit:
– Adriaan Visser, Voorzitter (dagdagelijkse aansturing Directie)
– Cees Meijntjes, Secretaris
– Erben Wennemars, lid (PEC Zwolle United)
– Han Brouwers, lid (Financiële zaken)
– Gerrit Jansen, lid (Commerciële zaken)
– René Buysrogge, lid (Juridische zaken)

Directie PEC Zwolle, bestaande uit:
– Edward van Wonderen, Algemeen Directeur (statutair)
– Gerard Nijkamp, Technisch Directeur
– Arjan Jansen, Directeur Projecten (statutair)

Namens PEC Zwolle treden de volgende vier personen naar buiten als woordvoerder namens de club: Adriaan Visser (bestuurlijke zaken), Edward van Wonderen (financiële zaken, commerciële zaken, algemene zaken, veiligheid en PEC Zwolle United), Gerard Nijkamp (technische zaken: PEC Zwolle selectie, PEC Zwolle Vrouwen en PEC Zwolle jeugd) en Art Langeler (wedstrijdzaken PEC Zwolle selectie).

Binnenkort wordt het seizoen 2011-2012 ook financieel afgesloten met een omzet van 5 miljoen euro en een klein positief resultaat. De begroting van 2012-2013 ziet er solide uit met een gebudgetteerde omzet van 7,1 miljoen euro. Samenvattend is de club bestuurlijk, organisatorisch en financieel klaar voor het komende seizoen in de Eredivisie en kunnen wij hiermee ook de ambitie bevestigen dat we gaan voor de plekken 14 t/m 17 op de ranglijst.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Goed die 4 woordvoerder: geen communicatiecomedy…nu maar hopen dat die sluwe h*ernalisten geen linkje uit gaan spelen met een niet bedoelde woordvoerder 😉


  ⚠️ Meld

 2. Bah, die is nooit weggeweest en heeft zijn plekje bereikt!!! Hij mag eindelijk naast de voorzitter zitten. Hij is geen teamspeler en maakt allemaal eigen beslissingen waardoor hij in eerste instantie de plek van van Wonderen ook niet toebedeelt kreeg.
  Wel apart weer bij Zwolle. Er wordt zo weer een baantje voor hem gevormd.Iemand die met steigermaterieel werkt is nu verantwoordelijk voor de uitbreiding van het stadion, het kunstgras, regiobinding en dan ook nog “etc”?

  Weet je wel hoe moeilijk je nu van hem afkomt als hij weer eens iemand de keel dicht knijpt?

  Hij heeft nota bene dezelfde rechten bij ontslag als de algemeen directeur als statutair directeur!!!


  ⚠️ Meld

 3. Uh John, Jansen is niet een simpele steigerboer, die heeft talloze bedrijven overgenomen en zijn Zwolse bedrijfje (Jaston) uitgebouwd naar een grote speler met een landelijke dekking (Yellow/Workx). Iets te kort door de bocht. Blijft bijzonder dat ook hij nu weer terug is naar de toestanden van enkele jaren geleden!


  ⚠️ Meld

 4. Oeh er zitten meer zwaargewichten in de staf dan in de 1ste selectie.
  Komt er nog versterking op het veld of wordt er alleen nog maar met kantoormeubilair geschoven ?

  Enne die transferrechten op Wildschut………..beschamend gewoon.


  ⚠️ Meld

 5. RvC 6 kopstukken, maar begrijp niet precies namens welke tak Erben er zit:
  Erben Wennemars, lid (PEC Zwolle United)

  Bedoel: voorz, secr, comm, fin, jur begrijpt iedereen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.