Het weer: geregeld zon

Zwolle – Donderdagmorgen zijn er in onze regio buien. Daarna is het overwegend droog en komt de zon geregeld tevoorschijn. Het wordt ongeveer 18 graden en er waait een een stevige zuidwestelijke wind. Vrijdag en zaterdag worden, zoals het nu lijkt, flink regenachtig.

11-07-2012_weerfoto_v_nahuysplein.jpg
Van Nahuysplein

Vrijdag bepaalt een storing het weer. Het is de hele dag bewolkt en regenachtig en het wordt hooguit 18 graden. De wind is meest matig en komt uit het zuidwesten. In de middag is de neerslag meer buiig en is er ook kans op een klap onweer. In de avond neemt de neerslag wat af. Zaterdag is het niet veel beter. Er is wederom veel bewolking en er zullen geregeld buien zijn. Opnieuw komt de maximumtemperatuur rond de 18 graden uit. Nog altijd te koel voor de tijd van het jaar. Er waait een matige westenwind. De dagen daarna wordt het even wat minder nat. De buienkans verdwijnt niet helemaal, maar er is regelmatig zon. De temperatuur boekt langzaam wat winst, maar zomerse waarden zitten er voorlopig niet in helaas.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Statige, authentieke, volgens mij ook nogal unieke fontijn op deftig plekkie nota bene. Uit over-grootmoederstijd?
  Omgeven door een typisch Zwolsche hemel in de zomer van 2012.
  De kleur verraad vaak wat voor weer we krijgen.
  Hier zien we…nixxx 🙁


  ⚠️ Meld

 2. Gisteravond wel een mooie grote, heldere regenboog gezien boven mooi Zwolle. Leek ook nog een tijdje te blijven staan. Ach, die paar stevige edoch korte buien af en toe.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.