Werkzaamheden bij spoorwegovergangen Zwolle Zuid

Zwolle – In opdracht van ProRail voert KWS Infra in juli en augustus onderhoudswerkzaamheden uit aan de spoorwegovergangen Ittersumallee, Oldeneelallee en IJsselcentraleweg. De werkzaamheden aan de overgangen Ittersumallee en IJsselcentraleweg vinden plaats op vrijdag 13 juli vanaf 23.00 uur tot en met 16 juli 5.00 uur. Op 3 augustus vanaf 23.00 uur tot en met 6 augustus 5.00 uur wordt gewerkt aan de overgang Oldeneelallee. Door de werkzaamheden zijn de spoorwegovergangen afgesloten voor alle verkeer.

Verkeersborden geven de afsluiting van de spoorwegovergang aan. Tijdens de werkzaamheden aan de spoorwegovergangen Ittersumallee en IJsselcentraleweg (13 t/m 16 juli) is de omleidingsroute voor het gemotoriseerde verkeer via de spoorwegovergang Oldeneelallee. Dit houdt in voor de Ittersumallee : Burgemeester de Vos van Steenwijklaan – Oldeneelallee – IJsselallee – Ittersumallee en omgekeerd. Voor de IJsselcentraleweg is de route : IJsselcentraleweg – Hollewandsweg – Oldeneelallee – Commissarislaan en omgekeerd.

Tijdens de werkzaamheden aan de spoorwegovergang Oldeneelallee (3 t/m 6 augustus) is de omleidingsroute via spoorwegovergang Ittersumallee Dit houdt in Burg. de Vos van Steenwijklaan – Ittersumlallee – IJsselallee – Oldeneelallee en omgekeerd.

Meer informatie over wegwerkzaamheden in Zwolle is te vinden op website www.bereikbaarheidzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. De plannen met het spoor in en rond Zwolle zijn er wel (van nos.nl)

  Schultz: 4 spoorlijnen aanbesteden

  Twee spoorlijnen in Limburg en de trajecten Zwolle-Groningen en Zwolle-Enschede kunnen wat minister Melanie Schultz betreft worden aanbesteed. Ze wil daar stoptreinen laten rijden van concurrenten van de NS, zoals Arriva en Veolia, schrijft ze in een brief aan de Tweede Kamer.

  Met handig inzoomkaartje

  Of de plannen nu wel of niet doordacht zijn, wel of niet met prorail-doorgenomen (;)). Wel of niet te duur zijn. Hoop niet dat zij ze mag uitvoeren…deze vriendelijk kijkende VVD-minister 8)


  ⚠️ Meld

 2. Het is potdomme wel een fijne overweg geworden! Niet meer hobbelend met je kop tegen het dak van de auto er overheen!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.