Inschrijving 2e editie Ronald McDonald Rally gestart

Zwolle – Na het succes van vorig jaar, mag Zwolle en omgeving zich opmaken voor de tweede editie van de Ronald McDonald Rally. Op 18 oktober staan 70 equipes aan de start van de klassieke rally waarvan de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis Zwolle. De inschrijving voor het evenement is geopend.
De start vindt dit jaar plaats bij hoofdsponsor Pouw Automotive Zwolle. Zij zetten de 18e oktober hun deuren wagenwijd open voor de start van de rally. Over het vervolg en de finishlocatie van de route doet de organisatie zoals gebruikelijk geheimzinnig. Wat ze kwijt willen is dat de Kop van Overijssel wordt aangedaan. Inschrijven is mogelijk voor gekentekende auto’s van voor 1975 en kost € 499,- per equipe. Voor iedereen die niet in het bezit is van een klassieker is het mogelijk een bolide te huren bij Classic Jaap in Dalfsen. Net als het afgelopen jaar liggen er weer prachtige prijzen te wachten op de meest succesvolle rijders in de sport- en toerklasse. En ook de equipe die het meest gekleed in de tijdsgeest van haar auto komt, mag op een prijs rekenen.

Inschrijven voor de rally kan op www.ronaldmcdonaldrally.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen en een sfeerimpressie van vorig jaar.
Over het Ronald McDonald Huis Zwolle
Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kunnen ouders, broertjes en zusjes logeren van zieke kinderen die worden behandeld in de Isala Klinieken. Voor het zieke kind is het een veilig gevoel de ouders in de buurt te hebben. In het Ronald McDonald Huis Zwolle kan het leven, ondanks alles, toch een beetje doorgaan.
Artikel delen:

Reageer