Let’s Get Lost nieuw muziekfestival in Zwolle

Zwolle – Onder de titel Let’s Get Lost Festival wordt zaterdag 27 oktober een nieuw alternatief muziekfestival gelanceerd. De insteek van het festival is het presenteren van veel toffe (nieuwe en opkomende) bands uit binnen en buitenland.

Het festival is een spin-off van het Let’s Get Lost platform dat is opgericht om mensen kennis te laten maken met mooie alternatieve, vooral Indie gerelateerde muziek. Naast een website (www.lets-get-lost.nl) organiseert dit platform door het jaar heen concerten op verschillende locaties in de stad Zwolle zoals Eureka en de Verhalenboot. Het is de bedoeling om dit initiatief verder uit te rollen in Oost Nederland. Eens per jaar wordt in het najaar een festival georganiseerd. Naar voorbeeld van vergelijkbare (inter)nationale festivals, kan het publiek zich van locatie naar locatie verplaatsen op jacht naar mooie nieuwe muziek. De locaties van de eerste editie zijn Hedon, Popfront, De Verhalenboot en Theaterkerk The Young Ones. De organisatie hoopt dit aantal in de toekomst uit te kunnen breiden en heeft de ambitie om binnen een paar jaar uit te groeien tot een toonaangevend festival in Oost Nederland, maar met een landelijke uitstraling.

Op 27 oktober spelen er ongeveer 20 bands in de Zwolse binnenstad. Er worden maximaal slechts 700 kaarten verkocht. Kaarten kosten €17,50 en zijn online te bestellen op www.lets-get-lost.nl en www.hedonzwolle.nl. De eerste namen worden binnenkort bekend gemaakt.

Artikel delen: