PEC Zwolle presenteert nieuw tenue op persdag

Zwolle – De jaarlijkse foto- persdag voor de media van PEC Zwolle vond donderdagmiddag plaats. Dat gebeurde bij de Kamperpoortenbrug in het centrum van Zwolle en in het IJsseldelta Stadion aan de Ceintuurbaan.

12-07-2012_perspresentatie_pec_zwolle_06.jpg

De ontwerpen van de wedstrijdshirts voor PEC Zwolle in de Eredivisie zijn bekend. Komend seizoen levert sportmerk Patrick het teamware voor alle elftallen van PEC Zwolle. Het ontwerp van de nieuwe thuis- en uitshirts is in samenwerking met kledingsponsor Patrick tot stand gekomen. Fans kunnen de wedstrijdshirts vanaf zaterdag 4 augustus 2012, tijdens de Open Dag, aanschaffen.

12-07-2012_perspresentatie_pec_zwolle_04.jpg

12-07-2012_perspresentatie_pec_zwolle_01.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

12-07-2012_perspresentatie_pec_zwolle_05.jpg

12-07-2012_perspresentatie_pec_zwolle_03.jpg

12-07-2012_perspresentatie_pec_zwolle_02.jpg

pecshirt.jpg
Bron: FC Zwolle

PEC Zwolle speelt haar thuiswedstrijden het komende seizoen, net als in de afgelopen seizoenen, in het traditionele blauw-wit gestreepte shirt. Blauw-wit blijft de kleur van de club en komt derhalve terug in het thuistenue. Voor de uitwedstrijden wordt het groen-witte shirt gebruikt, waarbij er gekozen is voor de klassieke zwarte broek in plaats van de witte broek waarin tot op heden gespeeld werd.

Kenmerken van de wedstrijdshirts

Thuistenue:
– naast het PEC Zwolle logo wordt ook het klassieke P.E.C. Zwolle logo op het shirt gepresenteerd;
– in de nek van het shirt komt de tekst ‘Ons Blauw-Wit Hart’ te staan;
– het gemeente logo [Blauwvingerhand] komt zowel op het shirt als op het broekje te staan;
– de Eredivisiebatch wordt op de mouw van het shirt gepresenteerd.

Uittenue:
– naast het PEC Zwolle logo wordt ook het klassieke P.E.C. Zwolle logo op het shirt gepresenteerd;
– in de nek van het shirt komt de tekst ‘Desespereert Nimmer’ te staan;
– het gemeente logo [Blauwvingerhand] komt zowel op het shirt als op het broekje te staan;
– de Eredivisiebatch wordt op de mouw van het shirt gepresenteerd.

Op dit moment is de club nog zoekende naar een passende hoofdsponsor voor op de voorzijde van het wedstrijdshirt. Daarnaast worden ook het komende seizoen, op zowel het thuis- als het uitshirt, de namen van de twee goede doelen van FC Zwolle United gepresenteerd.

Nieuw voor het seizoen 2012-2013 is dat de spelers een vast rugnummer krijgen en dat ook de spelersnamen op het wedstrijdshirt verschijnen. Om deze wens van de spelers en de technische staf in te kunnen vullen is één commerciële positie op het wedstrijdshirt komen te vervalen.

Het nieuwe wedstrijdshirt is voor de selectie van PEC Zwolle vanaf juli 2012 beschikbaar. Wil je zelf pronken met het nieuwe wedstrijdshirt van PEC Zwolle? Deze kun je vanaf zaterdag 4 augustus 2012, tijdens de Open Dag, bemachtigen!

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Het blijft erg lelijk zo’grote sponsornaam op een eigenlijk mooi voetbalshirt. En degenen die dat veel te dure shirt (kostprijs ongeveer 8 euro) kopen maken in wezen tegen betaling ook nog eens reclame voor die sponsor. Ze moeten eigenlijk geld toeleggen bij aanschaf van zo’n shirt!


  ⚠️ Meld

 2. “Centrum van Zwolle” foto ??

  Ideetje van Nijpamp, opgedaan in Qatar?? Of toch gewoon van Spakenburg overgenomen …


  ⚠️ Meld

 3. Ik zeg: Wehkamp moet maar ’s sponsoren.
  Of Zilveren Kruis Achmea. Zwolse bedrijven, met landelijke bekendheid, dus heren van die toko’s: Kom op, en laat je zien! 😀


  ⚠️ Meld

 4. @ Ingrid; Misschien hebben ze dan een leuk welkomscadeau voor Zwollenaren. Zit eigenlijk voor onszelf en een ander huishouden met spoed te zoeken naar een redelijk alternatief voor het bagger-IZA >:(>:(>:(


  ⚠️ Meld

 5. @ Zwollenaar: o-n-g-e-l-o-o-f-l-i-j-k idd dat die internet-boer nog steeds geen belangrijke sponsor is >:( Winstcijfers op winstcijfers, midden in de crisis…..reclame op een geweldige plek in het hart van onze stad langs de veelgeprezen A28……

  Laten PEC gewoon de bek afvegen 😮


  ⚠️ Meld

 6. Bedoel je Scania ook Zwollenaar; Vanuit Zwolle de spil van truckend Europa……loopt fluitend door de crisis; volgens mij ook geen stersponsor?


  ⚠️ Meld

 7. @ Tsja: Het is associëren…..

  Het mooie aan voetbal is dat iedereen er op de een of andere manier wel mee verbonden is. Bijna iedereen heeft het spelletje ooit wel eens gespeeld, op school, in de tuin, op straat of op het veld. Het is de grootste sport in Nederland, met de meeste beoefenaars en met enorme toeschouwers aantallen. Voor sponsoren dus zeer zeker de moeite waard om enige verbinding mee te hebben.


  ⚠️ Meld

 8. Onze hoofdsponsor is een fervent GAE fan, binding stelt niks meer voor, gaat om wat het oplevert. Als Zwolle zich handhaaft komen de grote jongens ook wel, maar niet omdat ze een Zwolle hart hebben. erfenisje van het oude bestuur.


  ⚠️ Meld

 9. Beetje late reactie maar:
  Blauw-witte sponseren van Zwolle verzameld u!
  ZK Achmea, Wehkamp, Scania, samen een bakkie geld neerleggen, gedeeld door 3 dus niet zo veel voor jullie, en dan kan PEC weer lekker aan de bak!
  Die rooie dus niet (MediaMarkt en zo). Enne IKEA mag er ook wel bij dan als ze hier zitten. Beetje geel erbij, maar dat kan geen kwaat met het gele beetje in het Scania logo al.
  Zo: Solide financiën voor PEC! 8)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.