Diezerpoort, daar zit muziek in!

Zwolle – In de week van 27 t/m 31 augustus organiseert het kinderwerk van Travers Welzijn i.s.m. buurtbewoners weer Jeugdland, voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit de Diezerpoort en omliggende wijken. Het thema is: ‘Diezerpoort, daar zit muziek in!’. Muziekschool Yamaha uit de wijk gaat de kinderen workshops muziek maken aanbieden (o.a. keyboard, gitaar of perscussie).

Ook kan je weer weer hutten bouwen, broodjes bakken, knutselen, schminken en sport-en spelactiviteiten spelen. Het programma is op maandagmiddag van 13.00 – 16.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 10 .00 – 13.00 uur in park de Hogenkamp (Middelweg/Ruusbroecstraat) en op vrijdagmiddag in theater The Young Ones (Bisschop Willebrandtlaan 32) i.s.m. theater BuitenGewoon van Odeon De Spiegel met een langer programma. Kosten: weekkaart: €6,00, dagkaart €1,50, verkrijgbaar vanaf maandag in het park. Zie ook: stadskids.nl.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Wat een leuk idee voor de buurt.

  Nu heb ik wel een vraagje.
  Jubal zit eigenlijk ook om de hoek daar. Mogelijk hadden zij ook wel mee willen doen met een klein groepje , gezien het Thema.

  Nou heb ik zelf niet gehoord of de vereniging is gevraagd, als het zo is dan vind ik het jammer dat we niet mee doen 😉
  Is de vereniging niet gevraag, misscheen tip voor de organisatie om eens te komen kijken/praten met ons? Mogelijk kunnen we wat betekenen voor elkaar.  ⚠️ Meld

 2. Ja,Laurens het is erg frustrerend,dat Zwolse muziekverenigingen in het algemeen en Jubal in het bijzonder niet betrokken worden bij dit soort activiteiten.Jubal heeft al negen jaar het Muzikids project .Zonder extra ondersteuningFinancieert dat zelf en heeft daardoor de nodige know how en faciliteiten in huis om hier aan deel te nemen.Lijkt me een aanbeveling voor oa de gemeenteraad(cultuur) om eens een gesprek aan te gaan met Jubal


  ⚠️ Meld

 3. Jubal had natuurlijk ook zelf kunnen aangeven dat ze wel mee willen doen. En dat kan alsnog lijkt mij. Muziekschool Yamaha zit in de wijk, stap eens binnen. En tavers welzijn is ook een laagdrempelige organisatie.


  ⚠️ Meld

 4. Hallo, ik ben van Travers Welzijn Diezerpoort en wij hebben afgelopen jaar in het kader van Leve de muziek! samengewerkt met Yamaha Muziekschool, vandaar dat wij ook de handen ineen hebben geslagen voor een dagdeel Jeugdland. Met Muzikids van Jubal heb ik ook contact maar dan voor een ander doel in de wijk, ik had zelf nog niet eens zo snel gedacht aan een mogelijkheid van beide organisaties, maar dat zou natuurlijk best kunnen! Ik weet niet of eea nog te realiseren is met vakanties e.d. of dat we misschien na Jeugdland eens een keer iets gezamenlijks kunnen doen? Vanuit Travers Welzijn is het geen onwil, in de drukte van alledag en wat vakantietijd met zich meebrengt, is daar gewoon niet zo snel aan gedacht. Ik kan gemaild worden voor ideeën of een afspraak op m.winter@travers.nl 🙂


  ⚠️ Meld

 5. Ik zei al dat ik niet wist of Jubal was gevraagd voor deze activiteit. Blijkbaar is dat dus welgeweest, maar dan voor een ander doel.
  Ik zeg, helemaal dikke prima.

  @ muriël; ik heb de mail wisseling gisteren gezien tussen jou en de manager van de vereniging.
  Zoals gestelt is het lastig op op deze korte termijn nog wat te organiseren binnen de vereniging ivm de vakanties. Fijn te horen dat er wel een vervolg komt. Als ik iets kan doen, hoor ik het wel, mijn mailadres staat in de CC van de mailwisseling!

  @ingrid; ik las vorige week het bericht pas dat deze activiteit gepland stond. Eerder wist ik het niet… Daarnaast, wat er allemaal aan mailcontact binnen de vereniging is weet ik echt niet. Ja, klopt ik had zelf kunnen mailen naar de manager of bestuur met de vraag of er zij er wat van wisten. Niet gedaan…. sorry 😉 no hard feelings!?

  @ Marianne; fijn he! hahaha ik lees het bericht, plaats een reactie en gelijk worden er lijntjes uitgezet! Gaaf toch!  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.