Ikea Zwolle volgens nieuw duurzaam winkelconcept

Zwolle – De Gemeente Zwolle en Ikea zijn al geruime tijd met elkaar in gesprek over een nieuw te bouwen Ikea vestiging. In nauwe samenwerking met de gemeente Zwolle wordt nu de volgende stap gezet in de realisatie van de vestiging op het bedrijventerrein Hessenpoort.

ikea_zwolle.jpg

Ikea Zwolle wordt als eerste vestiging in Nederland gebouwd volgens een compleet nieuw winkelconcept. Een concept waarin duurzaamheid een nog belangrijkere rol speelt. Op woensdag 18 juli a.s. ondertekenen René de Heer – wethouder Verkeer, Economie en Vastgoed namens Gemeente Zwolle – en Johannes Ferber – Property & Expansion Manager Ikea Nederland – de koopovereenkomst van de bouwgrond in Zwolle.

De gemeenteraad heeft onlangs ingestemd met het programma van eisen: de eisen die aan het Ikea gebouw en de inrichting van het terrein gesteld worden. Eerder al ging de welstandscommissie akkoord met de ontwerptekeningen. Het college van B&W beslist op 17 juli a.s. over het in procedure brengen van de omgevingsvergunning.

ikea.jpg

De gemeente Zwolle en Ikea willen u graag informeren over de komst van het warenhuis naar onze stad. U bent daarom van harte welkom op de inloopbijeenkomst, op woensdag 18 juli 2012. De inloopbijeenkomst vindt plaats tussen 16.00 en 19.00 uur, in restaurant Van der Valk, Kranenburgweg 10 te Zwolle. Op de bijeenkomst vindt u situatietekeningen van het Ikea-terrein, de gevels, 3d-beelden en plattegronden van de winkel. Ook vindt u er een maquette en informatie over de verkeersaanpassingen. Zowel vertegenwoordigers van Ikea als van de gemeente Zwolle zijn aanwezig. Zij kunnen u informeren over de procedure en planning en staan u graag te woord als u vragen hebt.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. 🙂 lekker reclame maken die IKEA hoe eerder die er is hoe beter 😀 mensen zeur toch eens niet zo. HIJ KOMT ER GELUKKIG TOCH WEL!:D:D

  2. Als je links (die bij spam uitkomen) in het artikel hebt heb je waarschijnlijk ergens één of andere plugin geïnstalleerd die je “helpt” om allerlei tekst van links te voorzien.

Reageer