Doe ook mee met de Dag van de duurzaamheid

Zwolle – Op woensdag 10 oktober 2012 is het in heel Nederland de Dag van de duurzaamheid. Particulieren, bedrijven, maatschappelijke instellingen en overheden laten op deze dag zien wat zij met duurzaamheid doen. Doet u ook mee? Op deze dag kunt u ook een activiteit rond dit thema organiseren, open huis houden of mensen op een andere manier inspireren.

De gemeente Zwolle wil de verschillende activiteiten die rondom de dag van de duurzaamheid worden georganiseerd, publicitair ondersteunen. We willen daarom graag weten wat er deze dag allemaal gebeurt. Dus als u op 10 oktober iets organiseert of wilt organiseren of u wilt gewoon laten zien wat u met duurzaamheid doet, laat dit ons dan weten. Uw idee kunt u aanmelden door de naam van het initiatief, een korte omschrijving, plaats en tijdstip te mailen aan Johan Roeland van het programma Duurzaamheid. De gemeente neemt dan contact met u op voor verdere afstemming. Kijk voor meer informatie op dagvandeduurzaamheid.nl.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Bernard, dat laten wij aan Denemarken over. Dat land verdient flink aan de technologie die in Nederland is ontwikkeld, maar die hier vanwege het oordeel van een aantal politieke partijen over “geitewollensokken-gehalte” niet kon renderen.:o


  ⚠️ Meld

 2. @ Willem W., alleen de 1e van de 7 is negatief bedoeld. Door de verkeerd geschreven tekst “Flauwe keul.Gijtenwollensokken”. Maar gezien de poster; vreemd die mening, vreemd dat hij zo slecht schrijft….denk dus poging tot opnaaien. Is gelukt dus. Daaronder word er op voortgeborduurd en een buitenlands voorbeeld aangehaald. Zet dus in op 7 (van de 7) reacties zonder negatieve bedoeling. Of Tjalling moet 17:20 nog ff anders komen toelichten. Dan is het 6 van de 7.  ⚠️ Meld

 3. Gijtenwollensokken.
  Daarmee bedoel ik dronkensmanpraat. Flauwe keul dat gezeur over duurzaamheid.
  Nooit gehoord van de natte Gijt?Dat is een biersoort;-)
  Maargoed 30 jaar geleden was het mode woordje zure regen en nu dus duurzaamheid.
  Allemaal bedacht om nieuwe belastingheffingen in te voeren.
  Gijtenwollen sokken dus of zo u wilt geitenwollen sokken prietpraat.  ⚠️ Meld

 4. @tjalling, duurzaamheid is wel verstandig op een wereld waar grondstoffen op kunnen (de Aarde kan niet eindeloos leeggemijnt/gezongen worden). Daarbij is het ook nog eens hartstikke goed voor je bankrekening.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.