Pelikaan Beach Soccer Zwolle wacht zwaar weekend

Zwolle – De strandvoetballers van Pelikaan Beach Soccer Zwolle wacht een zwaar weekend. Zaterdag strijden de mannen van speler/coach Sillie Dilürü in Scheveningen om de KNVB Beach Soccer Cup 2012 (beker) en een dag later speelt de Zwolse formatie in hetzelfde stadion haar laatste twee competitiewedstrijden van het seizoen.

beachsoccer.jpg

“Ik ben erg tevreden hoe de spelers de laatste twee oefenpartijen hebben gespeeld en met overtuiging hebben gewonnen”, stelt Dilürü. “We speelden in beide oefenwedstrijden vooral de eerste periode erg sterk en we eindigden ook erg goed. Tegen de ex-profs van PEC Zwolle kwamen we in de eerste periode zelfs op een 5-1 voorsprong. In de tweede periode kwam Zwolle nog wel terug tot 7-5, maar in de derde periode herpakten we ons en liepen uit naar een 10-6 overwinning”, aldus de speler/coach, die zaterdag in Scheveningen hoopt op een stunt van zijn ploeg.

“We zitten in poule A met Beach Soccer Zeeland en de huidige bekerkampioen Beach Soccer Wieringerwerf. De eerste twee ploegen plaatsen zich voor de kwartfinales, dus we moeten zeker één keer winnen. Mochten we de bekerfinale weten te halen, dan spelen we zaterdag in totaal vijf wedstrijden en zondag dus – met bijna dezelfde selectie – nog onze twee laatste competitiewedstrijden.”

Op zondag wacht PBSZ zelfs de nummers één en twee van de eredivisie. “Koploper Beach Soccer Egmond zal tot het gaatje gaan om de eerste plek vast te houden, zodat ze in de play-offs tegen de nummer vier van de competitie uitkomen,” aldus Sillie Dilürü, die erg benieuwd is hoe het weekend gaat verlopen

Artikel delen:
Reacties 3
  1. 😀 Eerst gewoon de Zwolse voetbal-eer verdedigen…vandaag en morgen in de stad van o.a. Henkie B. maar vooral van Kees & Wim, Earring & Anouk…of hoort Skeveningen niet bij de hofstad 😉

    SUCCES!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.