Worshipband Leeland (USA) in Zwolle

Zwolle – De Amerikaanse worshipband Leeland komt op 19 juli naar Zwolle. Voor het eerst in Nederland zal de muziek van de nieuwe cd “ The Great Awakening” Live te horen zijn. Samen met de Nederlandse band InSalvation verzorgt Leeland een avondvullend concert in de Koningskerk.

Leeland is een toonaangevende band in de gospelscene. Met hun muziek, die invloeden kent van Coldplay, Matt Redman en Hillsong, weten zij emotionele muziek en oprechte aanbidding te combineren op geheel eigen wijze. Dit werd enkele jaren geleden al duidelijk toen zij voor het eerst optraden in het Gelredome en in het zelfde jaar het XNOIZZ Flevofestival afsloten. Nu komt Leeland naar Nederland voor een langverwachte tour die wordt afgesloten in Zwolle.  InSalvation, een aanbiddingsband van eigen bodem, verzorgt het voorprogramma. Samen staan ze garant voor unieke avond.

Het concert wordt georganiseerd door All Together Zwolle ism Events4Christ. All Together Zwolle organiseert en faciliteert christelijke muziekevenementen in de regio Zwolle. Ontmoeten, genieten en aanbidden staan tijdens deze optredens centraal.

Voor meer reserveren en informatie ga naar Boekhandel ‘de Fakkel’ & ‘Goedhart Boeken’ of kijk op www.AT-Zwolle.nl.

Artikel delen: