3JS en Koos Alberts naar Stratenfestival Zwolle

Zwolle – De organisatie van het jaarlijkse stratenfestival is er in geslaagd om de 3JS naar Zwolle te halen. De Volendammer band en oud- Eurovisie Songfestival deelnemers zullen onder andere hun nieuwste hit “Voor Eens En Altijd” ten gehore brengen.  De 3JS zijn te zien en te beluisteren op het hoofdpodium op het Ter Pelkwijkpark te Zwolle op vrijdag 17 augustus.

Voorafgaand zal om 17.00 uur op dit podium ook een 2 uur durend interactief kinderprogramma worden gepresenteerd door One Two Trio kindershow. Verder artiesten zijn o.a. Koos Alberts en de Rock Show – NL. De braderie op de Eekwal is ook dit jaar weer present vanaf 17.00 uur, getracht is om de Potgietersingel hierbij te betrekken doch dat is dit jaar (nog) niet mogelijk in verband met de aanleg van een parkachtige omgeving en de verbouwing van de Fundatie. In de rest van de binnenstad zullen weer op een 21-tal plaatsen podia met diverse soorten muziek te beluisteren zijn met verschillende aanvangstijden.

Zoals reeds jaren gebruikelijk is in het kader van veiligheid voor de ca. 50.000 bezoekers de gehele binnenstad vanaf 16.00 uur afgesloten voor alle gemotoriseerd, en vanaf 18.00 uur ook voor fietsen.

Er zijn voorzieningen voor het stallen van fietsen gecreëerd aan de rand van de stadsgracht.

De laatste informatie hiervan is te zien op de site: www.stratenfestivalzwolle.nl

.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Leuk de 3JS. En @Eileen, over het algemeen kan het me niet zoveel schelen wie er optreden. Het is gewoon een leuke avond. Het is een gemelleerd gezelschap die dan naar de stad gaat. En kom altijd veel “oud”bekenden tegen.


  ⚠️ Meld

 2. @ Ingrid: Da’s idd de charme

  Het is gewoon een leuke avond. Het is een gemelleerd gezelschap die dan naar de stad gaat. En kom altijd veel “oud”bekenden tegen.

  én jonge bekenden natuurlijk in ons grote dorp 😉


  ⚠️ Meld

 3. Ik snap niet zo goed wat er beschamend aan is, er zijn namelijk wel degelijk mensen die het mooi/leuk of gezelig vinden en het mooie er van is, je bent niet verplicht te gaan!

  En dat doe ik dus ook niet, mensen die wel gaan, veel plezier!!


  ⚠️ Meld

 4. Beschamend omdat het voornamelijk C en lager artiesten zijn. Zo’n groot feest en dan zulk laag niveau van artiesten, dat is beschamend.


  ⚠️ Meld

 5. En het grote feest blijft ook gewoon, dus waarschijnlijk maakt het idd niks uit wie of wat er komt, feest is het toch wel….


  ⚠️ Meld

 6. Ja @Natascha, en daarom ben ik elk jaar zo enorm blij dat het tegelijk met Lowlands is, zodat ik een goed excuus heb om niet naar de stad te gaan. Wel goede muziek en een topfeest. Best of two worlds.


  ⚠️ Meld

 7. Jasper heeft wel een oordeel over het straten-festival maar komt er zelf nooit. “En daarom ben ik ELK JAAR zo enorm blij dat t tegelijk met…’ dus waar heb je t over.En trouwens je bent toch vrij om te gaan of niet soms.


  ⚠️ Meld

 8. 2001 en 2002 ben ik er geweest. Daarbij kan ik heel veel aflezen aan de lijst met artiesten die er staan. Ik hoef niet op plek x die artiest te zien om te weten dat het een C-, D-, of lager artiest is.

  Uiteraard ben je vrij om te gaan. Maar zoals gezegd, het is wel gezellig omdat er veel (oud) bekenden zijn. Het zou alleen vele malen beter zijn als er wat goede artiesten zouden komen.


  ⚠️ Meld

 9. @fredje waar slaat het ‘zogenaamde’ op???

  En natuurlijk maakt dat wel uit. Feestje met vrienden of Feestje met vrienden en goede muziek, duidelijk verschil.


  ⚠️ Meld

 10. Koos Alberts is nog bij mij in de Muziek Show geweest Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

  Beste Bekenste Populairste Muziek Show van Zuid Holland Nederlandstalige Muziek met Danny van Strien

  Beste Bekenste Populairste Amateur Presentator van de Benelux

  Vriendelijke Groeten Danny van Strien Presentator


  ⚠️ Meld

 11. Beste Bekenste Populairste Amateur Presentator van de Benelux

  Zelfs als het de Bekendste zou zijn, dan nog: noooooooooooit van gehoord.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.