Autobrand in garagebox aan Palestrinalaan

Zwolle – Zondagavond, rond 20.06 uur, is in een garagebox van een flat aan de Palestrinalaan in Zwolle een auto uitgebrand.

autobrand_5.jpg

Bij aankomst van de brandweer kwam er roetzwarte rook uit een garagebox onderaan de Louis Armstrong flat. Een auto bleek in brand te staan. De oorzaak van de brand is nog niet bekend op dit moment. De commotie trok veel bewoners van de wijk Holtenbroek naar de brand. Het toegestroomde publiek werd op afstand gehouden door het afzetlint. Enkele appartementen boven de garagebox werden tijdelijk ontruimd. Er vielen geen gewonden. Er volgt een onderzoek naar de brand.

https://youtu.be/HONTtEhPdlg

autobrand_3.jpg

autobrand_4.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

autobrand_2.jpg

autobrand_6.jpg

Artikel delen:
Reacties 12
 1. @D: de redactie van Weblog Zwolle wordt als één van de eersten automatisch gealarmeerd in geval van calamiteiten. Op die manier hebben we meer zekerheid dat er daadwerkelijk iets aan de hand is dan wanneer we alles via Twitter zouden moeten oppikken: dat wil daar namelijk nog wel eens onjuist of overdreven zijn.. 😉


  ⚠️ Meld

 2. Beetje jammer dat de meldingen palestrinalaan 55 , eerste flat, waren, james last flat. De brandweer was eerst bij de verkeerde flat. Tja, tis maar vanaf welke kant je het bekijkt, eerste flat.


  ⚠️ Meld

 3. @ Hans (22:07), goed voor elkaar! “Zekerheid/betrouwbaarheid” is altijd belangrijk…in het ‘WLZ-geval’ gaan we daar ook gewoon van uit.


  ⚠️ Meld

 4. Waarschijnlijk was dat nummer 55 het nummer van de garagebox. De garageboxen van de Elvis Presleyflat en Neil Armstrongflat hebben namelijk nummers boven de deur.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.