Het weer: later buiige regen

Zwolle – Maandagmorgen is het nagenoeg overal droog in onze regio. De dag begint met een bescheiden zonnetje maar zal later vanuit het zuidwesten gevolgd worden door buiige regen. Er waait een krachtige zuidwestelijke wind van 4 tot 5 Bft. Het wordt ongeveer 18 graden.

15-07-2012_weerfoto_brug_zwartewaterallee.jpg
Brug op de Zwartewaterallee

Dinsdag wordt het met gemiddeld 19 graden net een graadje warmer. Er is veel bewolking en er valt vooral in de ochtend soms nog wat regen. De wind waait uit het westen en neemt in de loop van de dag wat af in kracht. In de middag breekt vanuit het westen de zon door. Woensdag wordt het duidelijk een stukje warmer met misschienb wel 22 graden in Zwolle. Er is ruimte voor zon, maar ook kans op een bui. De rest van week verloopt weer buiig. Aan het einde van de komende week lonkt stabiel zomerweer met maxima die kunnen oplopen richting de 25 graden. Eindelijk zomer… ? Spannend!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Het weer: later buiige regen”

  1. Jammer dat het een oude foto is……..Staat inmiddels al meer dan een jaar een ander logo op het kantoor op de achtergrond 😉

  2. Waarom moet het een kakelverse foto zijn? Ik bedoel, ik word elke dag verrast met een bijzonder (door-)kijkje in Zwolle.

Reacties zijn gesloten.