Het weer: wisselvallig

Zwolle – Dinsdag is het bewolkt. In het oosten is er ruimte voor de zon, maar in onze regio blijft de kans op een regenbui aanwezig. Er zal, in tegenstelling tot maandag, niet veel regen vallen. Het wordt ongeveer 19 graden met een krachtige westelijke wind van ongeveer 4 Bft.

16-07-2012_weerfoto__stadsgracht_groot_wezenland.jpg
Stadsgracht bij Groot Wezenland

Woensdag wordt het met tot 21 in onze omgeving een beetje warmer. Er komt veel bewolking voor en er is kans op een enkele bui. Vooral aan het begin van de ochtend is deze kans groot. De middag verloopt op veel plaatsen droog. Er staat een stevige zuidwestenwind van 4 Bft. Donderdag wordt een natte dag. Voor de buien uit wordt het nog 20 graden en er waait een krachtige zuidwesten wind. Ook vrijdag en zaterdag blijft de kans op buien groot. Mogelijk met een klap onweer. Vanaf zondag wordt het weerbeeld stabieler met minder kans op neerslag en meer ruimte voor de zon. Het kwik stijgt dan naar de 23 tot 25 graden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Weerman Ton ten Hove twittert daarnet dat het volgende week warmer gaat worden. Dat is eigenlijk oud nieuws. Zou die dat van bovenstaand bericht hebben ;D

Reageer