Sticker voor deelnemers Beursvloer Zwolle

Zwolle – Dinsdagmiddag plakken de Zwolse wethouders Vedelaar en De Heer, tevens ambassadeurs van Beursvloer Zwolle, de eerste Beursvleor Zwolle sticker op bij het Onthaastcafé van Locatie Oostergo aan de Pletterstraat in Zwolle. De sticker is naar de omgeving toe een signaal dat de betreffende ondernemer zich sterk maakt voor maatschappelijke betrokkenheid. Beursvloer is een bijzondere manier om een matsch te maken tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties.

beursvloer.jpg

Alle deelnemers aan Beursvloer Zwolle 2012 bij de Groene Welle ontvangen deze sticker om op de deur te plakken zodat ze kunnen laten zien dat ze gematcht hebben en dus aan maatschappelijk betrokken ondernemen doen. Ook wordt er een digtiale versie van de sticker verstuurd die de organisaties op de homepage van hun website kunnen plaatsen. Deze digitale sticker linkt naar de website van Beursvloer Zwolle met de pagina waar alle matches op staan.

Op 22 maart 2012 werd de zesde editie van de Beursvloer Zwolle gehouden. Doel van de Beursvloer is om samenwerking tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties te stimuleren en tot stand te brengen. Op de zesde editie zorgden meer dan 120 ondernemers en maatschappelijke organisaties voor prachtige matches. In totaal werden er 203 matches gesloten, dit is bij elkaar meer dan tweehonderd matches van ruim € 166.000,- .

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ik wil Yvonne Wijnakker een wel verdiende pluim geven dat zij als eerste ondernemer in Zwolle deze sticker krijgt uitgereikt van twee wethouders.
    Een voorbeeld voor vele andere maatschappelijk betrokken ondernemers uit Zwolle.

Reageer