Lunchlezing Nico Rienks ‘Gaan voor Goud’

Zwolle – In ‘vergelijkende warenonderzoeken’ tussen steden komt Zwolle vaak heel goed uit de bus. Zwolle is een stad waar mensen graag wonen, werken, ondernemen en ontspannen. Dat zie je terug in de ranglijsten.

Het goed doen is één ding; het goed blíjven doen is een tweede. Het bestendigen van de economische prestaties en het behouden van een toppositie is niet vanzelfsprekend. Welke inspanningen zijn vereist om Zwolle ‘in the winning mood’ te houden? Hoe blijven we succesvol en voorbereid op de toekomst? Wereldkampioen en tweevoudig Olympisch kampioen roeien Nico Rienks, tevens Zwollenaar, weet alles van winnen. Als topsporter ging hij voor goud en dat behaalde hij ook meermaals. In de lunchlezing bij de gemeente Zwolle vertelt hij over zijn sport en lessen die eruit zijn te trekken. Ziet hij parallellen tussen topsport en de prestaties van de stad? Heeft hij tips en advies voor degenen die op het erepodium willen komen én blijven?

De lunchlezing van Nico Rienks vindt plaats op dinsdag 11 september in de burgerzaal van het Stadhuis van Zwolle, Grote Kerkplein 15. De lezing begint om 12.30 uur (inloop vanaf 12 uur) en eindigt rond 13.15 uur. Daarna staat er een broodje voor u klaar.

De toegang is gratis, maar geeft u zich wel op om zeker te zijn van een plaats. Dat kan tot
6 september via:

l.koetsier@zwolle.nl 

U bent van harte welkom op 11 september. Graag tot dan.

Artikel delen: