Zwollenaar slaat met koevoet ruit van buren in

Zwolle – Een 47-jarige Zwollenaar is maandagavond 16 juli in zijn woning aan de Piet Heinstraat aangehouden, omdat hij met een koevoet de ruiten van zijn buren kapot maakte.

De man verklaarde dat hij onder invloed was en dat hij zo had gereageerd omdat de buren geluidsoverlast zouden veroorzaken. De man is meegenomen naar het bureau om zijn roes uit te slapen. Daar werd teven proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. ik weet wel 100% zeker dat die mensen geen geluidsoverlast maken , die man ziet ze vliegen als het hem uit komt zijn al ze buren de dupe , onder invloed van drank en medicijnen was die.

 2. Nou in principe snap ik best dat de beste meneer last heeft van geluidsoverlast. Ik woon ook in de straat namelijk. Ook al waren zijn buren op dat moment niet thuis, misschien was hij het zo zat dat hij de ruiten heeft kapot gemaakt! Niet de beste optie. Maar misschien werd er niet naar hem geluisterd en had hij het niet meer in de hand omdat hij onder invloed was.

 3. we wonen in die straat en als je medicijnen en alchol gebruikt dat gaat gewoon niet samen maar hij is binnen 1 dag vrij omdat hij gek ik maar als normaale mensen dat doen worden ze in de boeien gegooit en zittren ze een paar maand vast en hij komt er echt makkelijk onderweg. als ik me nu voor gek laat verklaaren en dan iemand vermoord zit ik mindar lang vast dan iemand die gewoon helemaal gezond is geestelijk onderschijt maken kunnen ze goed en ik ken die mensen die daar wonen ze doen geen dier kind of watdan ook kwaat.+
  en+als+je+ergens+last+van+heb+ga+er+gewoon+heen+en+gooi+niet+de+ramen+deruit+

 4. nou ik ben getuige geweest en heb gezien hoe die man er aan toe was en dat was niet best.
  ongeacht wat je ook kan hebben met je buren dan doe je dit niet dat gaat gewoon te ver weg en het is niet de eerste keer dat hij gekke dingen doet.
  Het is toch best gek ik woon er nu iets meer dan twee jaar en heb nog nooit problemen met buren gehad.
  deze man heeft hulp nodig want hij is een gevaar voor zichzelf en een ander.

 5. Ik weet niet hoor, maar als je iemands ramen inslaat kom je niet een paar maanden vast te zitten ongeacht of je ”normaal” of je mentaal niet helemaal in orde bent! Hij heeft een nachtje cel gehad om zijn roes uit te slapen. Daarna maken ze proces verbaal op en gaan ze kijken wat er verder moet gebeuren. Waarschijnlijk moet deze man de schade betalen en krijgt hij een boete..

 6. dineke wie ben jij eigelijk ?
  jij heb nergens last van of wel
  maar hij gaat gewoon weer op zoek naar een ander slachtoffer ?
  en als je met een bal langs zijn his stuiterd dan staat hij al klaar om wat te goeien uit het raam dus hij heeft hlp nodig en hoort niet te wonen in een kindvriendelijke straat.

  stel voor je heb een kind van 6 jaar oud en wil na de speeltuin
  en hij stuitert met een bal over de stoep en een buurman van je gooit hem zonder dat hij wat doet iets op zijn hoofd ????

  waar hoord hij dan tuis ???????

 7. Bericht door ik, op 21 juli 2012 om 11:54
  dineke wie ben jij eigelijk ?
  jij heb nergens last van of wel
  maar hij gaat gewoon weer op zoek naar een ander slachtoffer ?

  Je moet Dineke niet aanvallen, omdat ze gewoon de feiten brengt. Zij laat die persoon niet gewoon weer op straat. Dat ze stelt hoe de zaken ervoor staan houdt niet in, dat ze het er mee eens is.

Reageer