Start project ‘Bewegen in het Groen’

Zwolle – Golfclub Zwolle en de Samenwerkende Sportverenigingen op Sportpark De Pelikaan gaan in samenwerking met Sportservice Overijssel komende zomer en najaar sportieve, toeristische arrangementen aanbieden in Zwolle. Hiertoe hebben zij de samenwerkingsovereenkomsten ondertekend.

ondertekening_sportserviceoverijssel.jpg

De arrangementen worden ontwikkeld in kader van het provinciale project ‘Bewegen in het groen’. Dankzij financiering van de Provincie Overijssel voert Sportservice Overijssel dit project uit, met als doel in elke toeristische regio in Overijssel sportverenigingen en hun accommodaties te koppelen aan de sector toerisme & recreatie. Hierdoor ontstaan er innovatieve, groene en sportieve arrangementen die leiden tot én meer mensen die in beweging komen, én kansen voor sportverenigingen om hun vereniging en accommodatie beter te benutten. Door Golfclub Zwolle wordt een tweedaags arrangement ontwikkeld met daarin onder andere een golfclinic, een informatieve wandeltocht onder begeleiding van Landschap Overijssel, een lunch met natuurlijk streekproducten, een overnachting in hotel Lumen en een historische stadswandeling door Zwolle.

De sportverenigingen op Sportpark De Pelikaan bieden op maat dagarrangementen aan voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Dit bestaat onder andere uit een sportcarrousel in de ochtend en een keuze uit een boottocht door de Zwolse grachten, een huifkartocht met rondleiding in het IJsseldelta stadion van PEC Zwolle of een tandemtocht langs zorgboerderij De Langenhof in de middag.

De arrangementen zullen vanaf juli te boeken zijn via de volgende websites, www.ijsseldelta2daagse.nl en www.pelikaan-zwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.