‘Leukste Dorp Tour’ komt naar Assendorp

Zwolle – RTV Oost gaat zes weken lang op bezoek bij deelnemers aan de verkiezing van ‘Het Leukste Dorp van Overijssel 2012’. Tijdens deze ‘Leukste Dorp Tour’ staat elke werkdag een deelnemend dorp centraal. Dinsdag 31 juli is dat Assendorp.

De verslaggevers van RTV Oost strijken er een dag lang neer en bezoeken opmerkelijke mensen, plaatsen en activiteiten. De onderwerpen worden grotendeels aangedragen door de inwoners, die zo de kans krijgen om hun beste beentje voor te zetten bij de verkiezing. De reportages zijn om 17.20 uur te zien in een live programma van TV Oost vanaf het Assendorperplein. De inwoners worden van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze live uitzending, die wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.20 uur en de volgende dag om 11.00, 12.00 en 13.00 uur. Kom allemaal om te laten zien hoe leuk Assendorp is!

Meer informatie is te vinden op www.leukstedorpvanoverijssel.nl. Daar kan ook iedereen alvast een stem uitbrengen op Assendorp. De Provincie Overijssel stelt een bedrag van 5000 euro beschikbaar voor het winnende dorp. Op 28 september is de finale live te zien bij TV Oost.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Mind You: Het leukste dorp van RTV Oost (RTV Twente) ligt uiteindelijk allang in: Twente!
    Blijf maar fijn in de schijn van evenwicht… Assendorp is echt fijn om te zijn te leven en te wonen. Laat die craquelé publiciteit er maar fijn bij de bron; in Twente…

Reageer