Animo voor Energy Battle Zwolle

Zwolle – “Energie besparen moet je aan den lijve ondervinden”. Met dit motto start op 20 september a.s. de Energybattle Zwolle 2012. Op initiatief van de Stichting Duurzaam-NL binden medewerkers van Zwolse bedrijven met elkaar de strijd aan, wie heeft na acht weken de meeste energie bespaard? De aftrap van deze wedstrijd is op 20 september in het Deltion College.

Inmiddels hebben 5 Zwolse organisaties al definitief ja gezegd tegen dit initiatief. Het Deltion College, BMA ergonomics, ROVA, Nysingh en ook 2 teams van de Gemeente Zwolle gaan de strijd aan. Vlak voor het uitkomen van deze nieuwsbrief kregen we ook nog eens het positieve bericht dat GDF SUEZ sponsor gaat worden van de Energy Battle. Met een aantal bedrijven en organisaties worden nog gesprekken gevoerd en uiteraard zijn er nog nieuwe enthousiaste deelnemers welkom!

Stichting Duurzaam-NL initieert, verbindt en organiseert door in de samenleving mensen met elkaar te verbinden. En dat je dan ook bijdraagt aan een duurzame samenleving is mooi mee genomen. Die duurzame samenleving van onderop opbouwen is een stuk effectiever, dan wanneer je mensen iets oplegt. Samen maken we een duurzame samenleving en het eerste gewin is voor jezelf.

Organisaties krijgen de kans om medewerkers te laten ondervinden wat energiebesparing is. De leus is: meten is weten. Er wordt meetapparatuur van Cofely bij iedere deelnemer thuis geïnstalleerd. Deze apparatuur geeft de deelnemers op de interactieve website van Duurzaam-NL een overzicht van hun energieverbruik.

Tijdens de wedstrijd worden de deelnemers voorzien van bruikbare tips om nog meer energie te besparen. Ook kunnen ze zelf trucs toepassen om zoveel mogelijk te besparen. Want wie wil er nu geen winnaar zijn! De deelnemers krijgen bezoek van Daan de Cocq, dé inspecteur van Duurzaam-NL die op energieke wijze ze aan gaat sporen echt te gaan voor die eerste plaats en zo voor eeuwig roem te vergaren. Tijdens de Kick off wordt ook bekend gemaakt wat de hoofdprijs is. Dat dit een duurzame prijs zal zijn, spreekt voor zich!

Opgeven nieuwe deelnemers: info@duurzaam-nl.nl.

Artikel delen: