Will and the People brengen de zomer naar Hedon

Zwolle – Met de zomerse single Lion In The Morning Sun heeft het Londense Will and the People een Megahit in handen in Nederland. Het optreden op Pinkpop leverde een vloedgolf aan nieuwe fans op en zorgde voor de definitieve doorbraak.

willpeoplepress.jpg

De formatie staat voor de fijnste rock met reggae invloeden in zijn soort en brengt dat zaterdag 13 oktober ten gehore in Poppodium Hedon. Voorverkoop voor dit concert is gestart. De jonge honden uit London stralen alles uit behalve spanning. Na het enorm goed ontvangen gelijknamige album Will and the People prezen ze zich gelukkig met de overdosis aan positieve reacties. De aparte mengelmoes van reggae, house en rock zie je niet vaak. Het maakt Will and The People tot wat ze nu zijn. Een band die muziek maakt om het muziek maken.

De mannen treden non-stop op en genieten hier zichtbaar van. Zoals ze zelf zeggen ‘we zijn nooit op tour, we treden constant op’. Superlatieven schieten te kort als je ze op het podium te keer ziet gaan. De Britse jongens hebben het kunstje duidelijk aangeboren gekregen en krijgen publiek binnen no-time te dansen en te hossen.

WILL AND THE PEOPLE

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer: Zaterdag 13 oktober

Open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: € 12,50 (vvk) – € 15,00 (deur) (excl. €1,00 service kosten)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen: