Hond en baas in actie voor goede doel in Zwolle

Zwolle – Hardlopen samen met je hond? Dat kan op zaterdag 22 september in Zwolle! Op de eerste editie van Woefstok Festival, hét lifestyle festival voor hond en baasje, laten sportieve deelnemers met hun fitte honden zien dat zij samen een flinke duit in het zakje kunnen doen voor een zelfgekozen goed doel. Oefen mee en bereik samen je hond de finish!

Tijdens Woefstok Festival wordt een Canicross gehouden. Canicross is hardlopen met een hond. Goed voor de conditie van zowel baas als hond. Ook de onderlinge band tussen dier en mens speelt hierbij een belangrijke rol. Als het met de fitheid en de relatie goed zit, kan een duo flink wat geld ophalen voor één van de volgende goede doelen: stichting Contacthond, stichting Signaalhond, stichting Kind en Hulphond, Geleidehondenschool Desudo en Dierenbescherming Noord-Overijssel.

Op het Woefstok Festival is een ronde uitgezet van 700 meter. Per ronde kan de deelnemer zich laten sponsoren. Om de veiligheid te waarborgen wordt de hond vooraf gecontroleerd door een dierenarts. Om deelnemers de mogenlijkheid te geven zich goed voor te bereiden worden drie verschillende oefenrondes georganiseerd. Die oefenrondes zijn op 11 augustus, 20 augustus en 10 september. Opgave voor de Canicross en de oefenrondes is verplicht en kan via http://alturl.com/nj6fg.

Artikel delen:

Reageer