Agressieve winkeldieven betrapt

Zwolle – Op vrijdag 20 juli aan het begin van de middag werd op het Grote Kerkplein door het personeel van een marktkraam een 50-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor diefstal.

De vrouw stopte een blouse in haar tas zonder die te hebben betaald. Toen het personeel van de kraam de vrouw aanspraak wilde ze weglopen, maar ze kon worden tegengehouden. Daarop werd ze direct agressief. Ze probeerde zich los te krijgen door te slaan. Toen één van de medewerksters haar telefoon pakte om de politie te bellen sloeg de vrouw de telefoon uit haar handen. Een omstander belde de politie die snel ter plaatse was en de dievegge kon overnemen. Zij is na verhoor met een proces-verbaal heengezonden.

Later op de middag werd in een supermarkt aan de Vechtstraat een 36-jarige agressieve winkeldief aangehouden. De man had blikjes bier weggenomen en werd door personeel aangehouden toen hij de winkel wilde verlaten. De man verzette zich zo heftig dat er drie personen aan te passen kwamen om hem in bedwang te houden. Ook deze man is aan de politie overgedragen. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.