Helene Fischer naar IJsselhallen Zwolle

Zwolle – De Duitse zangeres Helene Fischer doet voor haar nieuwe tour ‘Für Einen Tag’ op 10 oktober 2012 IJsselhallen Zwolle aan. Haar ongelofelijke stem, brede muzikale repertoire en charmante persoonlijkheid zal u verrassen!

De 27-jarige Helene Fischer genoot een degelijke musicalopleiding en met haar natuurlijke stem kan ze ieder genre aan. Fischer wordt niet alleen aanbeden in haar eigen Duitsland, maar ook in Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en België. Er is nog maar zelden iemand in geslaagd om in korte tijd zoveel fans te verzamelen als Helene Fischer. Helene Fischer beschikt over buitengewoon veel talent, een schitterende bühnepresènce en een betoverende uitstraling. Zes jaar geleden brak ze door met haar muziek en haar hartverwarmende Duitstalige volksrepertoire. Ze heeft al vele Duitse muziekprijzen op de schouw staan. Qua cd-verkoop zijn haar drie albums als zoetebroodjes over de toonbank gegaan in heel wat landen.

Helene over haar tour
Helene heeft zin in haar tour: “We reizen voor het eerst met een eigen podium, waardoor we nog meer spektakel en show kunnen creëren. Ik verheug me er al op om opnieuw met mijn muzikanten en dansers op de bühne te staan en mijn publiek en fans te kunnen verwennen met een paar buitengewone verrassingen”.

Kaarten bestellen
U kunt uw kaarten voor het concert in IJsselhallen Zwolle online bestellen.

Datum

10 Oktober 2012

Openingstijden

19.30 uur

Locatie

IJsselhallen Zwolle

Prijzen

Eerste rang: € 55,00
Tweede rang: € 45,00
Derde rang: € 35,00

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.