20 jarige Zwollenaar aangehouden voor belediging

Zwolle – In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juli is in de Voorstraat een 20-jarige man uit Zwolle aangehouden voor belediging.

De man was een horecagelegenheid uitgezet omdat hij vervelend was. Hij bleef echter op straat vervelend doen en weigerde te vertrekken. Hij deed dat uiteindelijk wel, maar kwam korte tijd later weer terug. Hem werd opnieuw gevraagd om te vertrekken, maar hij weigerde dit. Toen hij de agenten begon te beledigen werd besloten hem aan te houden. Hij is voor de nacht ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Wat heeft het aantal agenten ermee te maken, Jeffrey? Als die ‘man’ zich niet gedraagt en te beneveld is om het wel te gaan doen, dan is dit de beste oplossing. Kan je wel lacherig gaan doen om de politie, maar het is al triest genoeg dat het zover moet komen. Wees blij dat de politie dit oplost en dat het normaal gedragende uitgaansvolk geen last meer heeft van deze ‘man’.

 2. Bericht door jeffrey, op 22 juli 2012 om 14:11
  heb het gezien was weer een helden daad van de politie 7 op 1

  Had jij het niet even 1 op 1 kunnen oplossen sch**thuis.

 3. jeffrey dat soort mensen die vervelend doen en anderen lastig vallen en de bevelen van de politie en de beveiligers niet willen opvolgen moeten niet alleen 7 tegen 1 maar helemaal nooit de voorstraat komen!!
  Door dat soort mensen wordt het uitgaan niet leuk en hebben mensen last
  Dus ik zou zeggen denk na voor je dat soort domme uitsprakken doet!

Reageer