Dancetour Zwolle wordt gelijk succes

{mosimage}{mosimage}Zwolle – Zondag vond in Park de Wezenlanden de eerste editie plaats van Dancetour Zwolle. Mede door het mooie weer werd het gelijk een succes. Maar liefst 10.000 muziek- en danceliefhebbers waren deze dag in het stadspark te vinden.

dancetour_5.jpg

Met Laidback Luke, Sidney Samson, R3hab (zie foto's), Marco V, Roog, DJ Yade en de DJ Knock Out winnaar was er een mooie line-up voor Zwolle. Dancetour Zwolle was gratis toegankelijk. Dancetour staat voor ‘Bringing people together’ en betrok jongeren uit Zwolle bij de invulling van het concept. Vooral Laidback Luke en R3Hab treden bijzonder weinig op in Nederland en scoren veel internationale hits. Laidback Luke behoort tot de allerbeste DJ’s van de wereld en wordt geroemd om zijn technische skills. R3Hab wordt gevraagd te remixen voor artiesten als Lady Gaga, JLo en Pitbull. Voor DJ Yade was het een thuiswedstrijd en zij had een primeur. De DJ uit Overijssel was na 11 jaar Dancetour de éérste vrouwelijke DJ op het podium!

dancetour_2.jpg

dancetour_3.jpg

dancetour5.jpg

Via Lees verder meer foto's…

dancetour_1.jpg

dancetour_6.jpg

dancetour_7.jpg

dancetour_9.jpg

dancetour_10.jpg

dancetour_11.jpg

dancetour_12.jpg

dancetour_8.jpg

dancetour_13.jpg

dancetour_4.jpg

dancetour1.jpg

dancetour2.jpg

dancetour3.jpg

dancetour4.jpg

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Bah. Bah bah.

  De gemeente laat dit wel toe, maar andere evenementen worden geweigerd.
  Kijk hoe mooi iedereen het naar de zin heeft. Een tof feest. De organisatie laat zien dat Zwolle wel zeker een topfeest kan hebben, en dat er vraag naar is.
  Maar op een 5 Mei een beetje hardstyle in de stad is weer verboden omdat er zogenaamd veel problemen zouden zijn met drugs.

  Wanbeleid, heel erg jammer.

 2. Heerlijk zonnetje, lekker biertje en niet te druk. Handjes op elkaar voor Zwolle dat dit kan 😀 En Johan, geniet van wat je hebt, niet van wat je niet hebt. Vandaag was toch Dominator? Daar had je hardcore genoeg…

  Ik weet trouwens niet of ze iets met het geluid hebben gedaan, maar pas in de Assendorperstraat hoorde je iets van het feestje. Misschien stond de wind gunstig of de andere kant op?

 3. Laidback Luke behoort tot de allerbeste DJ??s van de wereld en wordt geroemd om zijn technische skills.

  Of hij heeft een flinke smak geld gekregen om de schijn op te houden in onderstaand filmpje, of hij heeft een prima PR- en productieteam achter zich staan. Of. nja, vul zelf maar in.

  http://www.youtube.com/watch?v=BQSER4QsrPg

  Even langsgefietst vanmiddag, zag er gezellig uit. Lekker weer er ook bij. 8) Wind stond richting Dieze, dus zo nu en dan prima kunnen meegenieten thuis. 🙂

 4. leuk feest, slim om het terrein klein te houden was knus zo alles binnen handbereik, geen lange rijen. etc. Vond het geluid soms iets te schel, maar ach boeien. Weer een mooi bewijsstuk dat Dance in Zwolle gewoon kan dus hoop dat de gemeente dit ook eens inziet.

  ps
  Eens kijken of dat RTL feest het park vol krijgt…ik denk het niet.

 5. 10.000 man op een housefeest vol drugs en ik lees niets over arrestaties, vechtpartijen etc… Hoe kan dit? Omdat dit ZWOLLE is mensen!!! :D:D;D

 6. Heerlijk zonnetje, lekker biertje en niet te druk. Handjes op elkaar voor Zwolle dat dit kan En Johan, geniet van wat je hebt, niet van wat je niet hebt. Vandaag was toch Dominator? Daar had je hardcore genoeg…

  Heb je ook wel gelijk in, en Dominator ging helaas niet door voor mij.
  Ik vind het alleen jammer dat de gemeente zo moeilijk doet.
  Kijk qua geluidsoverlast zou ik het kunnen begrijpen met hardstyle door de bassdrum, maar qua sfeer doet zo'n feest zeker niet onder voor een house feest.
  Oké op elk hardcore/hardstyle feest word wel wat drugs gebruikt, maar de problemen zijn er nooit of amper.

  Ga op zaterdagnacht de Voorstraat in, en je ziet meer gezeik en gezeur dan op een hardstylefeest. Dat is wel een feit.
  Kijk hoe tof het was op Fusion of Dance, ook een top organisatie. En ja ook daar werd het één en ander gebruikt, en dat is dan ook wel op eigen risico (ook als je gepakt wordt met drugs), maar vechtpartijen of rellen of iets in die richting? Net als gisteren, totaal niet 😉

 7. Wat denk jullie, dat er op dit feest geen drugs werd gebruikt?
  Kwam wild vreemden tegen die me een knuffel gaven en zeiden dat iedereen zo relax hier is.
  Ja doh, XTC??

  Op elk feest wordt drugs gebruikt.

 8. Maar dat feest van opa….foi toch. Dat die ouwe de keta en 4fmp nog trekt joh. 8)

  Gelukkig geldt er op de meeste feesten wel een soort van gedoogbeleid op minimale gebruikershoeveelheden. Stukken leuker om lekker wause talk te hebben met blije(!!!!!!!!!!!!) feestgangers onder invloed van mdma, ketamine of voor mijn part een vuvuzela vol wiet dan een doorsnee zaterdagavond met stoere sportschoolpraat met teveel alcohol en coke en als je geluk hebt nog een paar klappen erbij.

  Blij dat evenementen als afgelopen zondag blijkbaar dus gewoon kunnen in mijn, jouw en onze stad!

 9. Achja, zo blijkt uit bovenstaande verhalen maar weer dat vooral de angst regeert, maar als je eenmaal op zo'n feest geweest bent denk je er vaak heel anders over (en blijf je er heen gaan). Jammer dat een enkel feest wat eens uit de hand loopt dan het voorbeeld zou moeten zijn voor een hoop goede feesten. Het zou de overheid/media sieren om eens naar de positieve kanten te kijken ipv altijd maar het negatieve aandikken en groter maken!!!

Reageer