Nieuwe Markt heeft line-up Stratenfestival rond

Zwolle – De line-up voor het Stratenfestival op het plein van de Nieuwe Markt is gereed! De avond van de 17e augustus start om 19.00 uur met DJ NiteFox. Een DJ met veel passie, retro-gevoel voor muziek en nostalgie.

Na een fijne warmloper van DJ NiteFox, volgen de ‘Vrienden van Amstel’. Om 20.00 uur start De Thuisband. Een nederpop coverband. De Thuisband zou De Thuisband niet zijn als het geen liedjes coverde van bekende nummers zoals van Doe maar, De Dijk en Het Goede Doel. Naast dat De Thuisband liedjes covert van bekende nummers begeleidt het vaak ook bekende artiesten zoals: Manuela Kemp, Marcel de Groot en Henk Westbroek. U zult er getuige van zijn dat De Thuisband Marcel de Groot Live zal gaan begeleiden. Geboren en getogen Amsterdammer Marcel de Groot kreeg de muziek met de paplepel ingegoten, zijn vader Boudewijn is voor een ieder inmiddels een bekende en behoeft geen nadere toelichting. Marcel de Groot is groot geworden met zijn nummer ‘Mag ik naar je Kijken’. Inmiddels trekt Marcel de Groot Nederland door als soloartiest.

Naast Marcel de Groot zal ook Bert Heerink worden begeleid door De Thuisband. Bert Heerink die begon als zanger in de Rockband VandenBerg is inmiddels een solocarrière begonnen in Nederland. Een belangrijk hoogtepunt van Bert Heerink was dan ook wel de gouden plaat voor de legendarische Heineken commerciële songs. En ook nu heeft hij nog steeds een zeer succesvolle carrière met in 2010 een top 10 hitnummer ‘Panic Attack’.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.