Drietal PEC Zwolle mag vertrekken

Zwolle – Gerard Aafjes mag uitzien naar een nieuwe werkgever. PEC Zwolle is bereid haar medewerking te verlenen aan een verhuur of een verkoop van de 27-jarige verdediger. Door de concurrentie lijkt de kans op speeltijd vrij klein voor de oud-speler van FC Volendam, Falkirk en MVV. Technisch directeur Gerard Nijkamp heeft hem dan ook medegedeeld mee te zullen werken aan een vertrek, al dan niet op huurbasis. Aafjes werd in het kampioensjaar geplaagd door blessures.

Opvallend is dat de mandekker afgelopen vrijdag nog aanvoerder was tijdens de oefenwedstrijd van PEC Zwolle tegen NEC (1-1). De aanvoerdersband voor het nieuwe seizoen wordt pas komende week, tijdens het trainingskamp in het Duitse Marienfeld, verdeeld. Aldus De Stentor. Ook Jeroen Ketting mag uitzien naar een nieuwe club. De 31-jarige aanvaller heeft zich vorig seizoen eveneens veelvuldig in de lappenmand bevonden. Zowel Aafjes als Ketting heeft nog een contract tot medio 2014. Christiaan Cicek mag tevens weg. De 23-jarige aanvaller ligt tot 2013 vast.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Aafjes was in de 2e helft pas aanvoerder nadat er al de nodige spelers gewisseld waren. Van de Berg was aanvoerder in de eerste helft.
    PEC heeft achterin voldoende keus. In Hasselt heeft Langeler geexperimenteerd met Aafjes op het middenveld maar dat was niet zo’n succes.
    Ik wens Gerard Aafjes veel succes met het vinden van een leuke club.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.