Diamanten huwelijk echtpaar Van Heerde-Noordman

Zwolle – De heer en mevrouw Van Heerde-Noordman zijn deze dinsdag 24 juli 2012 60-jaar getrouwd. Burgemeester Henk Jan Meijer brachtl het echtpaar thuis aan de Oldermannenlaan een bezoek om hen te feliciteren. Het echtpaar kreeg een aantal VVV-bonnen cadeau.

De heer Eimert van Heerde geboren 24 april 1928 te Kampen en mevrouw Klazina van Heerde-Noordman geboren 3 mei 1927 te Kampen zijn getrouwd en in de kerk in Kampen. Het echtpaar heeft elf kinderen, zeven jongens en vier meisjes, veertig kleinkinderen, en eenentwintig achterkleinkinderen. Het echtpaar heeft gewoond in Kampen, Hattem, Emmen en nu in Zwolle. De heer Van Heerde was timmerman, bouwkundig tekenaar, ambtenaar van bouw- en woningtoezicht in Kampen, bouwkundige gemeente Hattem, bouwkundig projectleider in Ter Apel en bouwkundig werkvoorbereider. Mevrouw Van Heerde heeft zorg gedragen voor een groot gezin.

De heer en mevrouw Van Heerde nemen beiden actief deel aan het kerkelijk verenigingsleven, genieten van de natuur, fietsen en wandelen. Beiden zijn in goede gezondheid.

Mevrouw Van Heerde heeft in haar jonge jaren op 17-jarige leeftijd wegens het overlijden van haar moeder in 1944 de huishouding waar moeten nemen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.