Zwollenaar in cel na mysterieuze dood van vriendin

Een 70-jarige man uit Zwolle is maandag aangehouden, omdat de politie twijfels heeft over de doodsoorzaak van zijn vriendin.

Rond tien uur maandagmorgen belde de man vanaf parkeerplaats Het Veen langs de A50 bij Heerde de hulpdiensten, dat zijn vriendin onwel was geworden. Toen ambulancepersoneel op de parkeerplaats bij de camper van de twee kwam, bleek de vrouw al overleden. Omdat er twijfels waren of de vrouw een natuurlijke dood is gestorven is de politie ingeschakeld. Die laat de doodsoorzaak achterhalen en sloot de parkeerplaats enkele uren af voor sporenonderzoek. De man zit nog vast voor verhoor.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Dat zou dan de derde zwolle gerelateerde moord dit jaar zijn. De man die brandend in zijn auto was gevonden (zwollenaar), natuurlijk de moord op karsten en nu dit geval. :-


  ⚠️ Meld

 2. De 70-jarige man uit Zwolle, wiens vriendin maandag dood werd aangetroffen in een camper langs de A50 bij Heerde, is weer op vrije voeten. Het onderzoek naar de doodsoorzaak van de vrouw heeft nog geen duidelijkheid opgeleverd.

  Het Nederlands Forensisch Instituut gaat de zaak nu verder onderzoeken, maar dat kan langere tijd gaan duren. De man uit Zwolle belde maandag de hulpdiensten, omdat zijn partner onwel zou zijn geworden. Toen een ambulance ter plaatse kwam, was de vrouw al overleden. De politie heeft de man aangehouden, omdat getwijfeld werd aan een natuurlijke doodsoorzaak.
  Bron: RTV Oost


  ⚠️ Meld

 3. Krijgen we ook te horen als iemand onschuldig is. Nieuws = alleen nieuws als het sensatie is tegenwoordig. Als iemand onschuldig is niet !!


  ⚠️ Meld

Reageer