Het weer: zonnig, droog en warm zomerweer

Zwolle – Woensdag is het zonnig met vorming van een paar stapelwolkjes in het binnenland, vooral het oosten. Het wordt in de regio Zwolle ongeveer 28 graden. De wind is noord tot noordwest kracht 2 tot 4. Woensdagavond blijft de warmte lang hangen. Een goede gelegenheid dus om buiten te zitten en een vorkje te prikken bij de BBQ. Ook donderdag is het zonnig, droog en warm zomerweer.

24-07-2012_weerfoto_iijsselcentrale_vanaf_hattemse_zijde_.jpg
IJsselcentrale

Donderdag volgt opnieuw een zonnige zomerdag. Het wordt tot 27 graden in onze regio. In de middag kunnen er enkele stapelwolkjes ontstaan. Ook deze avond zal kalm en warm verlopen. Laat de BBQ nog maar even buiten staan! Vrijdag maakt ook een zonnige start. Overdag ontstaan steeds meer stapelwolken en later is ook kans op enkele regen- en onweersbuien. Met 23 tot 28 graden is het nog steeds warm. In het weekeinde wordt het geleidelijk minder warm. Zaterdag kent maxima rond 24 graden, op zondag wordt het nog maar een graad of 22. Het weerbeeld bestaat uit zon, wolken en een enkele bui.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. wel handig voor vakantiegangers dan weten we tenminste dat de centrale er nog staat. volgende foto graag van de peperbus 😉


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.