21-jarige vrouw vermist aan Staatsmanlaan

Zwolle – Donderdagmiddag werd aan de Staatsmanlaan in Zwolle Zuid een 21-jarige vrouw met een verstandelijke beperking vermist. Via 6694 deelnemers van Burgernet in Zwolle werd vanaf 15.05 uur een zoekactie gestart.

Omstreeks 14.00 uur was ze op een fiets vertrokken. Signalement: 3/4 witte broek, beige shirt, roze sokken, donkerblond haar in een knot. Heeft u informatie bel dan 0800-0011.

UPDATE: de zoekactie werd 2 uur later beëindigd. De vrouw werd gezond aangetroffen!

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Vond dit een slechte melding, heb hem ook gekregen, wat er stond was:
  Zwolle, staatmanlaan omstr. 14.00 uur, 3/4 witte broek, beige shirt, roze sokken, donkerblond haar in een knot. Heeft u informatie, bel:

  Ik dacht okee waarom deze meldig, is ze vermist, betrokken bij een ander incident, zoals bijv. een overval o.i.d. Dit soort informatie scheelt wel in het benaderen van iemand.


  ⚠️ Meld

 2. komisch zit gewoon thuis hoor!!!! frion zijn gewoon %&$@#% word gewoon niet naar me geluistert en ik ga stukje fietsen meer niet


  ⚠️ Meld

 3. Hallo Rosalina, laat het even rusten.
  Een nachtje slapen dan denk je er morgen vast anders over. Succes en sterkte ermee!!


  ⚠️ Meld

 4. ja dankje wel weetje hoe het is gegaan me begleiders zeiden begin dit jaar dat ik te goed voor Frion ben. Ik had via de woonwoning bouw een huis toegewezen gekregen Frion zit weer eens alles te verpesten. Frion zijn erger instanties! Ik moet telkens met wijk Agent ingesprek ik word helemaal gek van mijn buurvrouw er wordt zoveel gestolen van mij dat ik zelfs aangifte hebt gedaan! en wat doet politie er mee totaal niks! nou en dAN BEn ik echt toe in alle staat haar iets aan te doen maar ik weet zelf dat dat de oplossing niet was is. ik ga zelf in de beveiliging in dus daar heb ik ook een V.O.G nodig. en al met al ik was helemaal de kluts kwijt ik heb sleutels in geleverd en ben heel stuk gaan fietsen en ik kwam zoals gewoonlijk terug! ik kan me kont niet keren of er word weer politie voor me gebelt!….. maarja nu weten jullie hoe Frion daad werkelijk is en met verstandelijke beperking is gewoon BULLSHIT de mensen die hier wonen hebben gedrags problemen waar door ik hier! niet hoorde dat hebben ze me zelf verteld! en toch zijn we half jaar verder en ik zit er nog steeds zelfde als vorig jaar ik heb weer ruzie met andere begleidings en ik word binnen mum van tijd er weg gehaald! en ergens anders wonen Korte omschrijving FRION is waardeloos!!!!


  ⚠️ Meld

 5. @Rosalina, vervelende situatie waar je in zit. Heb je niemand die naast je staat je ouders, broers,zussen.
  Wij lezen hier natuurlijk één kant van het verhaal. En lees dan in ieder geval dat jij op dit moment erg ongelukkig bent. Ben zelf niet thuis in het hulpverleningstraject. Maar vind deze situatie wel erg vervelend voor je. Heel veel sterkte.


  ⚠️ Meld

 6. Ik vond (met Ingrid) de Burgernetmelding ook zeer slecht geformuleerd. Zonder de achtergrondinformatie hier op WLZ zou ik nog steeds geen idee hebben waar het eigenlijk om ging.
  Ik heb trouwens helemaal geen zin meer om me in dit soort sociaal gebrekkige problematieken te verdiepen en ik heb me vanmorgen voor Burgernet afgemeld.


  ⚠️ Meld

 7. tja, je zit er niet voor zweetvoeten, Rosalina. Als je geen hulp wilt kan je met je 21 jaar ook gewoon weg als je dat wilt.
  Blijkbaar maakten mensen zich zorgen om jou en dat zal vast niet zonder reden zijn. Zou mooi zijn als je straks zo ver bent dat je met je baan als beveiliger je eigen huisje kan behappen. Tot die tijd zou ik als ik jou was eens kijken wat je samen met je hulpverleners kan bereiken.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.