Kat na verhuizing vermist in omgeving Meerminneplein

Zwolle – Hulp gevraagd bij het opsporen van een kleine jonge rode poes. Bij een verbouwing is deze poes in paniek per ongeluk naar buiten gerend. Dat is gebeurd aan het A-plein, in de omgeving van de V&D en het Meerminneplein.

2011-12-10_18.40.56.jpg

De poes heeft een witte bef, witte voetjes en ringetjes in haar staart. Zij is nog nooit buiten geweest en daarom weten de eigenaren dat ze de weg nooit terug kan vinden. Als je de poes ziet sms of bel dan naar Fred: 06 48658279. Mogelijk kunt u dit bericht via Twitter ReTweeten. Uw hulp zou geweldig zijn!

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Op het Aplein hangen verschillende aanplakbiljetjes met foto’s. wij hopen dat ze snel gevonden wordt. Kijk goed om je heen en bel of sms als je haar denkt te zien.
  06 – 48658279


  ⚠️ Meld

 2. Officieel heet ze Isabel in het paspoort. Ze wordt eigenlijk witte snoette genoemd, maar omdat ze maar een klein wit streepje heeft over de neus en de naam bedacht is door mijn geestelijke gehandicapte broer kan dit verwarring geven omdat ze niet een echte witte snoet heeft


  ⚠️ Meld

 3. Ik weet niet waar jullie vandaan verhuisd zijn, maar poezen willen nog wel een op onverklaarbare wijze naar de vorige woning teruglopen.


  ⚠️ Meld

 4. De bewoners moeten vooral als het rustig is in de omgeving roepen en zoeken ook in het donker en in de aldo van eyk biinnentuin daar lopen veel katten.


  ⚠️ Meld

 5. Wij blijven zoeken, ook in de Aldo van Eykbinnentuin. Hebben daar ook aantal foto’s opgehangen en wij nemen echt geen poes mee die niet van ons is. Blijf meezoeken en tips geven. Bedankt.


  ⚠️ Meld

 6. Daar is ze al meteen aangemeld. Ze is trouwens niet bij een verhuizing ontsnapt maar net op de laatste dag van de verbouwing toen de mannen hun spullen gingen inpakken. Ze is nog nooit buiten geweest, alleen op het dakterras. Vandaar onze zorgen en dat we weten dat ze verdwaald is


  ⚠️ Meld

 7. Als je deze kat laat maar zeggen langer dan 10 weken hebt, komt ze wel terug. Laat een raam open roep haar/hem of schut met een bakje met brokken. Katten weten gemiddeld na zo`n 6 weken binnen te hebben gezeten hun huis terug, dit ruiken ze. Veel roepen en lokken!! Succes


  ⚠️ Meld

 8. @Everdingen, al met al blijft het heel vervelend voor jullie. Niets vervelender dan je huisdier kwijt te zijn.
  Misschien een tip om hem toch te gaan chippen (hoop echt dat de kat terug komt), ook al wil je niet dat ze buiten komt, soms gaat er wel eens iets mis.


  ⚠️ Meld

 9. Je kunt bij je buren briefjes door de brievenbus doen en vragen of ze in hun schuurtje willen kijken. Katten zijn nieuwsgierig en dan kunnen ze ingesloten raken. Heeft bij ons wel geholpen, Otje was na 8 dagen weer terug:D


  ⚠️ Meld

 10. Bedankt voor de tips en het meeleven. Ze is gechipt, echter geen bandje om. Wonen in n bovenwoning. in de buurt en omgeving hangen nu foto’s. Overal heb ik melding gemaakt. Ben wel bezorgd, Ze is nog nooit buiten geweest. Blijven hopen!


  ⚠️ Meld

 11. Ik zie dat je al staat op http://www.amivedi.nl. Heel goed. Dat is de beste tip die ik kan geven. En mijn ervaring is ook, dat een kat nog wel eens een loods oid insluipt voor muizen en dan een heel weekend opgesloten kan zijn. Wellicht na vrijlating enorm geschrokken en morgen weer fijn terug. Laten we het hopen.


  ⚠️ Meld

 12. Tom poes, jij weet waarschijnlijk niet hoeveel een mens kan geven om zijn of haar huisdier. Als er een van mij weg zou zijn dan zou ik niet meer slapen etc.


  ⚠️ Meld

 13. Nog even een reactie voor van Everdingen. Een kennis waar ik mee over deze vermissing sprak vroeg zich af of de kat niet in de auto van de klussers was gesprongen? Ik weet natuurlijk niet wat voor auto dat was. Misschien even informeren.


  ⚠️ Meld

 14. Was het eerste waar ik ook aan dacht. De bouwvakkers hebben ivm de bouwvak de bus helemaal uitgepakt. Geen kat te zien. Uit de up date berichten blijkt ze hier toch in de buurt te vertonen. Elke tip loop ik na. Ze is zo beschermd opgegroeid dat ik zelf verbaasd ben dat ze zich steeds weer verstopt en weg rent als mensen haar zien. Blijf hoop houden dat ze zo uitgehongerd of oververmoeid raakt dat ze zich weer laat zien en dat we haar kunnen pakken.


  ⚠️ Meld

 15. Suze, bedankt voor je betrokkenheid. Zie aan je reactie dat je het helemaal kunt voorstellen wat zo’n lief klein wezentje voor je kan betekenen. Maar ook de verantwoordelijkheid wat je daar bij voelt.


  ⚠️ Meld

 16. Jakkes zeg!! Nog altijd niet terug?? Heb je een speciaal roepje waarbij hij precies weet dat jij het bent? Ook je oude buurt opgetrommeld? Ik weet er alles van om zo in spanning te zitten om een poes. Onze kat Maus is nog altijd psychisch niet in orde na het verlies van onze Ollie. Die is 3 wkn vermist geweest en we vonden hem puntgaaf, maar helaas overleden, onder de carport van onze overburen, op een in het zicht zijnde plek. Het waarschijnlijke scenario: Aangereden, zich 3 weken verstopt (want dat doen katten als ze gewond zijn), heeft daarna nog wat meters afgelegd en is op het laatst toch bezweken. Heel verdrietig. Maar ook de dierenambulance die we daarna ons Ollie lieten meenemen kon niet geloven dat ie al 3 weken vermist was.

  Ik hoop dat jullie poes een mooier verhaal treft en heel snel weer in je armen ligt te spinnen!!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.