Beperkt treinverkeer van en naar Zwolle

Zwolle – Van maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus is er beperkt treinverkeer van, naar en via Zwolle. Er rijden bussen tussen Meppel en 't Harde, Zwolle en Nijverdal en Zwolle en 't Harde. Er rijden wel treinen tussen Zwolle en Emmen, Zwolle en Kampen, Zwolle en Deventer en Zwolle en Meppel.

Omdat er tussen Meppel en Zwolle maar een beperkt aantal treinen rijden, adviseert de NS doorgaande reizigers tussen het Noorden van Nederland en de Randstad om met de snelbussen tussen Meppel en 't Harde te reizen. Op zaterdag 4 en zondag 5 augustus is er geen treinverkeer van en naar Zwolle. Er rijden bussen tussen Zwolle en Ommen, Meppel, 't Harde, Olst , Nijverdal en Kampen. Daarnaast rijdt er een rechtstreekse snelbus tussen Meppel en 't Harde. Op maandag 6 en dinsdag 7 augustus vertrekken een aantal treinen uit Zwolle van andere sporen dan gebruikelijk.

Herfst 2012

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober is er geen treinverkeer mogelijk van en naar Zwolle. Er rijden bussen tussen Zwolle en Ommen, Meppel, 't Harde, Olst , Nijverdal en Kampen. Daarnaast rijdt er een rechtstreekse snelbus tussen Meppel en 't Harde.

Artikel delen:

Reageer