Rochdi Achenteh trapt Street League af

Zwolle – Na maanden voorbereiden is het dan eindelijk zover: de kick-off van PEC Zwolle Street League! Deze bijzondere straatvoetbalcompetitie tussen verschillende wijken van Zwolle is bedoeld voor jongens en meiden tussen de twaalf en vijftien jaar. Rochdi Achenteh, selectiespeler van PEC Zwolle, heeft zich als ambassadeur verbonden aan het project.

Tijdens de Open Dag van PEC Zwolle op zaterdag 4 augustus vindt de officiële kick-off plaats. Om 14.00 uur zal, op het hoofdveld, het logo van de PEC Zwolle Street League onthuld worden en doet Rochdi, samen met wethouder Gerrit Piek, de aftrap. Vanaf dat moment kun je op het “Meer dan Voetbal Plein” (voor de hoofdingang van het stadion) je inschrijven voor de PEC Zwolle Street League. Ook gaat de website http://www.peczwollestreetleague.nl/ dan de lucht in.

Voor Rochdi heef tPEC Zwolle die dag ook nog een verrassing in petto… Wil je weten wat dat is? Kom dan kijken! Of nog beter: geef je op om de eerste wedstrijd van de PEC Zwolle Street League te spelen op het veld van PEC Zwolle. Rochdi zal deze wedstrijd fluiten. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op via mscheffer@peczwolle.nl. En vergeet je voetbalschoenen niet!

PEC Zwolle Street League is een samenwerking tussen PEC Zwolle United, PEC Zwolle, SportService Zwolle, Gemeente Zwolle, Woningcorporatie deltaWonen en Rabobank IJsseldelta.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.