Programma Stratenfestival Zwolle bekend

Zwolle – Het programma en de line-up voor het Stratenfestival in Zwolle is bekend! Op vrijdag 17 augustus zal er weer tal van artiesten in Zwolle. Bert Heerink en Marcel de Groot treden bij de Nieuwe Markt op. Wimmie Bouma is te vinden op het Koningsplein. DJ Roy El Kei zal op de Voorstraat zijn plaatjes draaien, en het is al een traditie dat Henri Geerlings dat op de Blijmarkt doet. Good old Maggie MacNeal zingt op de Kamperstraat. Henri van Velzen doet dat bij Stapp’s Inn, Men in Music op de Melkmarkt en DJ Jean is een dj van naam bij Las Rosas.

De organisatie van het jaarlijkse stratenfestival is er in geslaagd om de 3JS naar Zwolle te halen. De Volendammer band en oud- Eurovisie Songfestival deelnemers zullen onder andere hun nieuwste hit “Voor Eens En Altijd” ten gehore brengen. De 3JS zijn te zien en te beluisteren op het hoofdpodium op het Ter Pelkwijkpark te Zwolle op vrijdag 17 augustus. Voorafgaand zal om 17.00 uur op dit podium ook een 2 uur durend interactief kinderprogramma worden gepresenteerd door One Two Trio kindershow. Verder artiesten zijn o.a. Koos Alberts en de Rock Show – NL.

De braderie op de Eekwal is ook dit jaar weer present vanaf 17.00 uur, getracht is om de Potgietersingel hierbij te betrekken doch dat is dit jaar (nog) niet mogelijk in verband met de aanleg van een parkachtige omgeving en de verbouwing van de Fundatie. In de rest van de binnenstad zullen weer op een 21-tal plaatsen podia met diverse soorten muziek te beluisteren zijn met verschillende aanvangstijden.

Zoals reeds jaren gebruikelijk is in het kader van veiligheid voor de ca. 50.000 bezoekers de gehele binnenstad vanaf 16.00 uur afgesloten voor alle gemotoriseerd, en vanaf 18.00 uur ook voor fietsen.

Er zijn voorzieningen voor het stallen van fietsen gecreëerd aan de rand van de stadsgracht.

De laatste informatie hiervan is te zien op de site: www.stratenfestivalzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Een mooi gevarieerd programma. Voor iedereen is er wel wat te vinden wat ie mooi vind. Maar waarom altijd weer die eeuwige DJ’s op het Rodetorenplein. Zou leuk zijn als daar ook eens wat anders te horen is.  ⚠️ Meld

 2. tja, en de dj’s trekken veruit het meeste (jonge) publiek. De rollatorcrews kunnen dan lekker op het terras even uitrusten bij de bv de stoof.
  Prima om zo’n scheiding aan te brengen. Komt alleen maar ten goede aan de doorstroom.


  ⚠️ Meld

 3. Wanneer komt de weer eens een hele grote braderie met de straat festival de braderie kan toch om de stad heen staan
  Mooi buiten langs


  ⚠️ Meld

 4. Bericht door Koos, op 31 juli 2012 om 10:42
  Een mooi gevarieerd programma. Voor iedereen is er wel wat te vinden wat ie mooi vind. Maar waarom altijd weer die eeuwige DJ’s op het Rodetorenplein. Zou leuk zijn als daar ook eens wat anders te horen is.

  Hoe laat moet jij optreden Koos A.:P


  ⚠️ Meld

 5. @1steJohn

  Waarom niet de rollatorcrews gelijk maar euthaniseren. Heb jij er geen last meer van en heeft het jonge publiek de binnenstad voor zich alleen.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.