Overval op bejaarde man door vrouw aan Corellistraat

Zwolle – Aan de Corellistraat in de wijk Holtenbroek is maandagavond 30 juli een 70-jarige bewoner overvallen in zijn woning, waarbij hij gewond is geraakt.

 

politie_logo_4.jpg

 

De man werd op straat door een vrouw aangesproken die hem wat te drinken vroeg. Na een glaasje water in de woning te hebben gedronken, wilde zij geld hebben. Toen de man dit weigerde kreeg hij een klap en viel met zijn hoofd tegen de muur. Hij is met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De vrouw ontvreemdde zijn portemonnee en fiets. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld in de omgeving, waarbij de fiets inmiddels weer is aangetroffen. Het onderzoek naar de verdachte loopt nog.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Jammer dat er geen beschrijving bij staat van de vrouw!!Blank .Donker-Getint ?.Groot of klein dik dun etc ..zou graag helpen meedenken en kijken maar dan moet je wel weten wat haar uiterlijk is.Wat een vieze en walgelijke daad ,vies vies wijf >:(>:(Mag hier wel een glaasje water komen halen hoor .kijken of je dan nog zo’n held bent .bah bah bah


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.