Programma Open Dag PEC Zwolle

Zwolle – De jaarlijkse Open Dag van PEC Zwolle op zaterdag 4 augustus komt steeds dichterbij. Ook dit jaar verzorgt onze hoofdtrainer Art Langeler weer een demo-training met daarbij de voltallige selectie.

Om 13.00 uur opent PEC Zwolle de deuren van het IJsseldelta Stadion en vanaf dat moment start ook het veldprogramma. PEC Zwolle United presenteert haar nieuwste project, Art Langeler verzorgt een demo-training en natuurlijk wordt deze dag afgesloten met een spectaculaire spelerspresentatie. We nemen het totale programma graag even met je door. Om 13.00 uur gaan de deuren van het IJsseldelta Stadion open, arriveert de gloednieuwe spelersbus met alle spelers en stafleden en gaat de jaarlijkse Open Dag officieel van start! Onze eigen stadionspeaker Peter Vader presenteert het programma en dj’s Hans Plattel en Jurrian Visscher verzorgen de muzikale invulling.

13.15 uur: Demo-training Art Langeler met voltallige selectie
De demo-training van onze succesvolle hoofdtrainer Art Langeler is ieder jaar weer een succes! Daarom mag hij ook dit jaar niet ontbreken in het programma. Zorg dat je om 13.15 uur een mooi plekje op de hoofd- of noordtribune hebt bemachtigt om te zien hoe Art Langeler zijn training geeft aan de selectie van PEC Zwolle!

14.00 uur: PEC Zwolle United
Om 14.00 uur vindt op het hoofdveld de officiële kick-off plaats van het gloednieuwe project van PEC Zwolle United: PEC Zwolle Street League. Het logo van PEC Zwolle Street League wordt onthuld en Rochdi Achenteh (selectiespeler van PEC Zwolle, die zich als ambassadeur heeft verbonden aan het project) doet samen met wethouder Gerrit Piek de aftrap. Vanaf dat moment kun je op het ‘Meer dan Voetbal Plein’ (voor de hoofdingang van het stadion) je inschrijven voor de PEC Zwolle Street League.

Ook gaat de website www.peczwollestreetleague.nl dan de lucht in. Voor Rochdi hebben we ook nog een verrassing in petto… Wil je weten wat dat is? Kom dan kijken! Of nog beter: geef je op om de eerste wedstrijd van de PEC Zwolle Street League te spelen op het veld van PEC Zwolle. Rochdi zal deze wedstrijd fluiten. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op via mscheffer@peczwolle.nl. En vergeet je voetbalschoenen niet!

14.30 uur: … en PEC Zwolle
Om 14.30 uur presenteert PEC Zwolle op ludieke wijze een nieuwe partner. Later meer!

15.00 uur: G-voetballers – PEC Zwolle
PEC Zwolle United ondersteunt de gehandicaptensport het gehele jaar door. Op de Open Dag spelen de G-voetballers een spannend duel tegen de spelers uit de selectie van PEC Zwolle. Moedig de g-voetballers aan in hun belangrijke wedstrijd tegen onder andere Diederik Boer en Bram van Polen!

16.00 uur: Spelerspresentatie selectie PEC Zwolle
In het voorprogramma van de spelerspresentatie verzorgt top freestyler Mo Boutaka namens Landstede, samen met de beste deelnemers van de clinics die overdag tussen 13.00 en 16.00 uur op het voorterrein worden gegeven, een demonstratie.

En dan… na de spectaculaire demonstratie is het moment daar waar iedereen de gehele dag op heeft gewacht… de spelers van de PEC Zwolle selectie worden op een zeer bijzondere wijze gepresenteerd en uiteraard zijn alle stafleden ook aanwezig. Mis dit niet!!

Artikel delen:
Reacties 2
  1. 13.15 uur: Demo-training Art Langeler met voltallige selectie
    De demo-training van onze succesvolle hoofdtrainer Art Langeler is ieder jaar weer een succes! Daarom mag hij ook dit jaar niet ontbreken in het programma. Zorg dat je om 13.15 uur een mooi plekje op de hoofd- of noordtribune hebt bemachtigt om te zien hoe Art Langeler zijn training geeft aan de selectie van PEC Zwolle!

    Kan de (eerste) sellectie dat wel aan, of is dat de uitlooptraining na het verlies tegen FC Lommel…………….:'(:'(


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.