RTV Oost bezoekt Leukste Dorp Assendorp

Zwolle – RTV Oost gaat zes weken lang op bezoek bij deelnemers aan de verkiezing van ‘Het Leukste Dorp van Overijssel 2012’. Tijdens deze ‘Leukste Dorp Tour’ staat elke werkdag een deelnemend dorp centraal. Dinsdag was dat Assendorp.

 

31-07-2012_verkiezing_mooiste_dorp_van_overijssel_06.jpg

De verslaggevers van RTV Oost streken er een dag lang neer en bezoeken opmerkelijke mensen, plaatsen en activiteiten. De onderwerpen werden grotendeels aangedragen door de inwoners, die zo de kans kregen om hun beste beentje voor te zetten bij de verkiezing. Eén van de presentatoren was stadsomroeper Peter Vader. Hij kreeg ondersteung van de Jeugd stadsomroeper van Zwolle. De reportages waren dinsdagmiddag om 17.20 uur te zien in een live programma van TV Oost vanaf het Assendorperplein. Op het wijkplein was het een gezellige boel, het was alleen jammer dat er niet veel mensen op de uitzending afgekomen waren. Dat zal met de zomervakanties te maken hebben. Woensdag wordt de uitzending herhaald om 11.00, 12.00 en 13.00 uur.

 

31-07-2012_verkiezing_mooiste_dorp_van_overijssel_02.jpg

 

31-07-2012_verkiezing_mooiste_dorp_van_overijssel_03.jpg

 

31-07-2012_verkiezing_mooiste_dorp_van_overijssel_05.jpg 

Via Lees verder meer nieuws en een foto…

Meer informatie is te vinden op www.leukstedorpvanoverijssel.nl. Daar kan ook iedereen alvast een stem uitbrengen op Assendorp. De Provincie Overijssel stelt een bedrag van 5000 euro beschikbaar voor het winnende dorp. Op 28 september is de finale live te zien bij TV Oost.

31-07-2012_verkiezing_mooiste_dorp_van_overijssel_04.jpg

 

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Geen animo; wat dacht je van dat half Assendorp student is en geen binding met de wijk heeft. Assendorp is toch al geen dorp en ik kan me wel leukere, gezelligere en gemoedelijkere dorpen in Overijssel voorstellen. Buiten dat, ik wist helemaal niet van deze bijeenkomst van TV Twente.


  ⚠️ Meld

 2. mag ik het heel vanzelfsprekend vinden dat er geen animo is voor een dorp dat geen dorp is? Oh ja, is er iets over gecommuniceerd? Niet dat het me had uitgemaakt, Assendorp is een stadwijk geen dorp. Het dorpse karakter van de wijk ontgaat me dan ook helemaal.


  ⚠️ Meld

 3. De belangrijkste reden lijkt me dat het om 19:00 afgelopen zijn. Zo’n beetje net op het moment dat werkende mensen thuis zijn en eten. Vakantie? Werken zullen ze bedoelen!


  ⚠️ Meld

 4. Assendorp is helemaal geen dorp maar een wijk
  En logisch toch dat er weinig mensen op afkwamen: midden in het hoogseizoen, of men is op vakantie of men is aan het werk.
  En ik wist er ook niets van…


  ⚠️ Meld

 5. Bericht door Wallie, op 1 augustus 2012 om 07:58

  Oh ja, is er iets over gecommuniceerd? Niet dat het me had uitgemaakt…

  Hallo, Je hebt gisteren duidelijk de radio (en dan radio oost he) niet aangehad. Er was bijna niets anders op dan dat. Maar als het je niet uitmaakt, waarom reageer je eigenlijk?


  ⚠️ Meld

 6. Hallo, Je hebt gisteren duidelijk de radio (en dan radio oost he) niet aangehad. Er was bijna niets anders op dan dat. Maar als het je niet uitmaakt, waarom reageer je eigenlijk?

  Is dat niet rijkelijk laat om er dan nog heen te gaan?? Als je iets bekend wil maken doe je dat toch echt iets eerder


  ⚠️ Meld

 7. oh ja, en als je goed leest zeg ik erbij dat het me niet uitmaakt omdat Assendorp een stadwijk is en geen dorp. Was het verkiezing van leukste stadswijk geweest dan had het me waarschijnlijk wel iets uitgemaakt. 😉


  ⚠️ Meld

 8. @Wallie, de tekst die wil Quoten kopieëren met ctrl c, dan het quoot “knopje” aanklikken, de eerste links naast de smiley, wanneer je daar langs gaat verschijnt het woord quoot. Tussen de plaats je met ctrl V de tekst.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.